Just My Luck

Nej, inte filmen. Den har jag inte sett (jag skulle i och för sig inte ha något emot att se den), utan rubriken var bara lite... Äsch det är så svårt att hitta på rubriker varenda dag! Fast lite otur har jag...

Som bekant har jag inget körkort (ta mig i kragen, någon!), så jag tog snällt bussen till affären idag för att köpa lite frukost till imorgon, och jag väntade snällt på bussen hem igen. Det hela tog en timme. När jag kommit hem loggade jag in på MSN och där var Henrik, som skrev "jag ska åka till affären fram och tillbaka, har du lust att hänga med?".

Just my luck, helt enkelt.

Annars har jag pluggat idag, tittat på reprisen av Felicity som är så mysigt (hej blondinbella) att titta på varje eftermiddag och därefter lagat en riktigt god ugnspannkaka till mig. Jag är så bra! Ugnspannkaka är så gott! Totalt underskattat. Nu är jag mätt som en plätt och ska masa mig iväg till duschen.

Jag är sugen på att gå ut ikväll. Men jag måste inse att det inte funkar att göra så. Jag måste plugga. På allvar. Inte som i Uppsala. När jag egentligen bara gick på föreläsningarna. Hm... Fast det var kul. Tills jag träffade K, och jag fick bli typ hemmakatt. Usch inte tänka på tråkigheter.

Jag ska försöka hitta någon häst att rida. Det finns folk som är utan häst i flera år, efter att deras älskling har dött, men hur mycket jag än saknar Paula att jag vill göra tusen nålar på mig själv hela tiden - så är jag ridsugen. Som bara den. Som fan. Det passar inte riktigt att typ komma hem från skolan kanske vid tvåtiden och sen bara gå ut med Ollie och sen....inget mer. Geez så trist. Måste fixa. Ska fixa. Nu.

Ciao!

"Nice? Eeehh det kan man ju också göra"

Idag har varit en ganska konstig dag! Det började redan imorse; jag som aldrig träffar någon jag känner när jag åker någonstans, träffade på Linnéa, Birgitta (från jobbet) och Marcus (också från jobbet) på bussen. På tunnelbanan kliver Niklas på med en snowboard under armen och när jag ska köpa böcker på Akademibokhandeln (var såhär nära på att köpa fel bok) står Jonte plötsligt där! På tunnelbanan hem råkar jag sätta mig bredvid Ellinor, och vi catchade up lite. Kul med omväxling!

Sen: samma problem här som i Uppsala. Folk tycker inte om mig för att jag pratar som jag gör! Typ...stockholmska..... Som om det vore någonting dåligt!!! Tänk om jag bara sa: Fy fan vilken ful dialekt du har, jäkla söderhamnsbo!. Då skulle det ju bli riots och jag skulle bli (ännu mer) illa omtyckt.
Det är inga problem med de som också bor här i stan, men så fort de kommer utifrån i landet så verkar de ha problem. Idag försökte jag prata med de som var "värst" men vad fick jag för det? Berättade att jag var sugen på att åka till Nice i helgen, och fick förvånade blickar och höjda ögonbryn som svar: Nice? Ehehe ja...det kan man ju också göra (här följer en blickväxling mellan de två lantisarna som säger allt). Vad ska jag göra? Jag lovar, jag försöker verkligen! Jag är trevlig, jag är inte konstig på något sätt och jag vill bara ha typ en schysst relation med de i klassen. Uppfattar de mig som överlägsen kanske? Men bara för att jag inte sitter tyst på lektionerna och inte håller på det jag vill säga, betyder det inte att jag vill visa mig "på styva linan (haha)" eller så.

Uhhh uptighta svenskar! Jag orkar inte bo i det här beiga (snön är fan beige), tråkiga landet längre! Fram för lite mer sydländsk gemenskap och temperament. Well, you can't win them all.

Nu ska jag plugga grammatik, grammatik och meeer grammatik! WOHO! Paaarty!

En dag som alla andra

Jag "försov" mig lite idag. Jag fräste åt mamma igår som sa att jag kunde gå ut med hunden så tidigt som möjligt: "Men herregud hur länge tror du att jag sover? Nio max!". Jag vaknade halv tolv. Det blir lite stressigt då för Ollie stod vid dörren och knep ihop sina små ben. Typ.

Idag ska jag plugga! Och jag ska göra det ordentligt så jag slipper panika innan tentan om tre veckor. Fast jag väntar på två böcker som jag beställde igår. Och två böcker måste jag köpa i någon Akademibokhandeln.

Kul att dagens "Om ett ord" var bankrutt. Skulle det passa mig tro? Efter de senaste månadernas extravaganta livsstil kom den här månaden som en chock. Jag skulle ha jobbat den där söndagen. Blä. Och jag hade ju faktiskt tänkt att åka och hälsa på Fanny i Nice, men jag antar att det får bli nästa månad. Suck! Det skulle ju inte vara helt fel med lite vårkläder någon vecka, känna solen värma och se palmer och havet. Nu sitter jag här och glor på ett slott som ser visset ut i snön som börjar bli blötsnö.

Jag vill köpa nya kläder. Men det roliga är att jag inte kan komma på ett enda plagg jag vill ha. Jag hatar att gå ut och shoppa när jag inte har en aning om vad jag vill ha. Då kommer jag hem med dyra smycken och smink istället - något jag verkligen inte behöver! Nej du, nu ska jag sätta igång och läsa Ulf Telemans Grammatik på villovägar (för andra gången för den som är intresserad).

You talking to me?

Jag är en hyfsat normal människa. Jag försöker leva ett normalt liv, vilket innebär att jag pluggar, går ut, träffar mina vänner och betalar mina räkningar (i tid!).

Men det är en sak jag inte tål. Folk som inte kan acceptera att de har fel, som kan be om ursäkt och stå för det de gjort.

Jag rastar min hund. Allt är normalt, jag går ett varv runt slottet och Ollie nosar och har sig. När jag nästan är hemma kommer en galen tremeters grand danoi(s?) springande mot min tre äpplen höga hund. Liksom någonstans är det fel. Min hund springer aldrig ifrån mig, han skuttar bredvid mina ben hela tiden. Därför behöver jag inte koppel.

Men, nu kommer den här jättehunden emot oss i rasande fart och jag blir skiträdd, för Ollie kan bli slukad på tre röda om jag inte plockar upp honom vilket jag gör (även ett lady-skri ger jag ifrån mig "iiiiiih!"). Killen som äger hunden hojtar "Neeej det är ingen faaaara han är såå snäll såååå!" Nej, för det är en hanhund. Och även om det är en snäll hund så är inte min det (han vet inte om att han är liten), och då kommer storhunden känna av det och bli fientlig = döden dö för Ollie. Alltså hojtar jag tillbaka att han kan ju koppla sin hund, vilket NORMALA människor gör när de kommer till en ny plats eller park med sin muterade giant dog.

Vad händer? Killen får ett psykbryt på MIG för att jag inte har koppel på min hund! Ursäkta, förlåt jag hörde inte riktigt? Så du ser det logiska i att jag ska ha min hund kopplad så din kan springa lös och attackera min? Är det så du menar? Jamen nuuuu förstår jag! Jäkla resultat av tredje generationens inavel.... Nej du...
Cool som jag var skrek jag "men förihelvete jag bor här!" Sen tänkte jag, jaha ja, så jag bor här - i slottet? Pinsamt.

Varför kunde han inte bara: "Oj! Jag ber om ursäkt, han sprang iväg så fort jag öppnade dörren!" Då hade jag förmodligen bara sagt "hoppsan" eller något. Nu förkortade han istället mitt liv med några timmar. Jag rastar min hund fyra, fem gånger per dag i den där parken, och han kommer dit som någon söndagspappa med en konstig hund och tror att han äger hela stället. Jag får chills, jag får astma och jag får utslag!!!

Måste mörklägga mitt rum och vila några timmar.
Ciao!

Gnnnn

Snart brister det. Snart blir jag galen! Jag menar galen, som i mental person, som i ko-ko. Som han i Falling Down (se den, världens braigaste film).

På något jäkla sätt har jag blivit administrativ assistent utan att ha sökt jobbet eller ens velat ha det. Vi kan börja med igår. Någon gubbe kommer in exakt  en halv minut i åtta (affären stänger åtta) och frågar mig om hur bussarna går. Hur bussarna går. Antagligen förväntade han sig att jag skulle rabbla upp hela tidtabellen från ca 19 och framåt åt båda hållen. MEN PRECISERA DIG GUBBJÄVEL!!!! sa jag inte. Jag frågade när han ville åka och vilken tid (jag går in för mitt jobb, sorry ass). Jamen så sa han då och jag svarade, och med tanke på att han just missat en buss med fem minuter, var det ungefär en timme kvar tills nästa skulle gå. Då blir han typ sur! På mig! Muttrar något om "jävla ställe mrrmrr". När folk gör så får jag lite blackouts. Hur kan en person PÅ RIKTIGT bli sur för att det är hans eget ass som missat bussen? Får jag fråga, vad har jag med saken att göra? Tell me.

Sen är det alla möjliga tjänster jag gör folk. Eller som folk får mig att göra. "Jag kan betala taxin!" hojtar någon - "fast oj, du måste knappa in mitt kort för det är trasigt". Går det att göra i en taxi? Nej. Erbjuder sig någon annan? Nej. Vem måste betala? Rätt gissat.
Och häromdagen: sitter och pluggar på Studentpalatset, ska gå iväg och handla lunch till mig och frågar mitt sällskap om något önskas från cafét. "En dricka". Okej, vad för dricka? "Öuuum ja vet inte....vad ska du ha?" Ja jag ska ha en cola. Okej du tar samma.......väntan......Nej hon säger inget om pengar. Nehej. "Oj öhum du kanske ska... eller kan vi ta det sen?" Ja vi kan ta det sen. Tar vi det sen? NEJ. Och ja, jag vet att det handlar om typ 20 kronor. Men ta det gånger 394068546 så kan vi snacka.

Slutligen (fast egentligen bara i raden av saker):
* Jag får alltid vara "testperson", dvs kolla om äpplena är goda, köpa glassen för att se om den är god, vara den som beställer från internet och sen meddela om grejerna var bra och om det tog lång tid innan de kom fram och såna saker.
* Jag är assistent åt min syster, skickar ner saker till Nice, smsar hennes lönebesked, håller utkik efter tentan hon gjorde.

Och precis nu har jag ringt till en fransk mobiltelefon i en halvtimme (26 minuter och 41 sekunder). Gissa vad det kommer att kosta? Jag som lovade att hålla mina mobilräkningar (plural) nere. Där rök det, för att jag är så himla snäll och givmild. Jag röstar fram mig själv som den person som är mest benägen att löpa amok med ett automatvapen på offentlig plats om ett par år.

Tills dess, ha i minnet att jag gör vad som helst. Anything. Utnyttja medan du kan.

Ursäkta, jag ska bara gå ner i källaren och hänga mig.

Drinkarflickans död

Henrik (Henriks pappa) skickar låtar som är så jääävla konstiga! Henrik skrev just att det inte är konstigt att han blev som han blev med en pappa med den musiksmaken! Kan inget annat än att hålla med! Han ska för övrigt flytta, så då är vi inte grannar längre, tråkigt som fan!

Jaha. Nu har det snöat i två dagar och två nätter. "Vi kommer aldrig tillbaka till Bullerbyn igen!" Ungefär... Det verkar bara vara jag som kommer ihåg repliker från barnprogram jag såg för typ 12 år sen. Gör det mig konstig? Hoppas inte. Men grejen är att jag vill ha sommar (unik önskan), sådär att jag går ner och lägger mig i trädgården och äter frukost och sen nästan somnar i solen. Det är så skönt! Visserligen kan man ju diskutera trevlighetsgraden i att när fångarna från anstalten får syn på en och blir helt till sig för att det ligger en tjej! Och solar! Nästan bara 50 meter ifrån dem! I bikini! Det spelar egentligen ingen roll, jag skulle kunna ha på mig en fårdräkt och de skulle bli helt vilda ändå. Ibland (eller aldrig) är det inte så kul att bo granne med en anstalt. Jag kommer ihåg när vi flyttade hit, våra kompisar ville alltid sitta vid fönsterna som låg mot anstalten, med en kikare klistrad vid ögonen. Stackars medelklassbarn som aldrig upplevt brottslighet!

Okej. Idag ska jag till skolan, slutar 15.30 tror jag. Jag borde inte åka eftersom att jag har typ Hepatit C, men jag måste just för att jag är så jäklarns dålig på grammatik, så jag behöver all hjälp jag kan få.

Ikväll ska jag bara sitta hemma och räkna mina tår, jobbar imorgon - första gången på typ 25 år, och jag ser väl inte jättefram emot det, men someones gotta do it.

Ciao

Ekoo

Vilka är det som läser min blogg? Ibland blir jag så nyfiken att det blir outhärdligt! Två vet jag: mamma och Fanny. Men sen då? Uuuh!

Seg, tråkig dag idag. Grammatik.

Pizza, jag är sugen på pizza.

Hugga tag

Sitter med min äppelkind (allvarligt, det är inte så farligt, det är bara jag som ser det men jag gillar ju att överdriva) och tuggar på rostade mackor. Ugha frukost är det värsta jag vet! Middag är det man ska satsa på! För vem blir mätt på små fjantiga mackor? Då skulle jag hellre äta en köttbit till frukost. Jag gissar att jag skulle bli ganska utfryst av samhället (min familj) i och för sig, men det kan jag ta!

Sen tänkte jag göra en sånhär smoooothie, men har vi yoghurt? Nej. Har vi typ hallon? Nej. Har vi is? Jo ja. Men det är inte relevant. Jag borde stanna på Brommaplan och handla på mig lite. Suck.

Idag börjar jag ett. Ska åka tidigare nu snart så jag hinner äta lunch någonstans och läsa lite i Marian Keyes Tankar från sängkanten. Köpte den och Under täcket i förrigår och nu är jag snart klar med den sista boken. Jag är besviken på mig själv. Jag måste ha riktigt långa böcker, i stil med Krig och Fred. Mamman rekommenderade någon finsk författare. Hoppas det är översatt till svenska, för annars tar det något längre tid. Inte för att jag inte kan läsa på finska, men för att då kommer jag dras med boken tills jag fyller 34. Ingen dum idé.

Tidigare imorse vad jag ute med The Dog. Han försvinner nästan i snön och måste ta rådjursskutt hela tiden. Jag antar att han blir ganska vältränad då, men vad ska man med en vältränad hund till om han ändå är blind och döv?

Nää...nu måste jag göra iordning mig. Plikten (men herregud jag har ju valt det själv) kallar. Ciao

Yummie

Mina två Ben & Jerry's Lip Balm kom idag förresten. Jag skulle precis åka iväg i bilen innan jag kollade posten, och där låg de! Mina fantastiska läppsyl, mina gottluktande, perfekta små barn. Små kanske man ska säga också, men jag är så nöjd! Hoppas det blir så att man kan beställa dem här i Sverige också, så att jag slipper köra mina-under-jorden-kontakter (Pontus, väldigt hardcore).

Det känns konstigt att inte ha pluggandets eldar brännande i baken och det dåliga samvetets pustar i nacken hela tiden. Jag hade vant mig vid det, de var mina kompisar. Men snart börjar det om. Köpa böcker, vänta på böcker, få panik över att inte ha köpt alla böcker, hinna läsa böckerna i tid, panik över att inte ha läst rätt innan tentan och så vidare. Tills det börjar om 4 veckor senare.

Nu ska jag läsa och sen natta mig själv. Nighty night!

Hört att Kate Moss gör det

Hola!

Än har jag inte dött i alla fall. Kanske är jag inte ens på god väg? Fast troligtvis kommer jag tyna bort till nästan ingenting (citat Ursula, Lilla Sjöjungfrun)! Blåsan i munnen (så jävla fräsch fakta) är kraterstor och det leder (o)lyckligtvis till ett kraftigt minskat matintag. Jag åt en litenliten lego-i-kvadrat-bit av mammas fantastiska lasagne, som hon gjort på ett annorlunda sätt idag, så den var ännu mer fantastisk. Till det åt jag litelitelite sallad. Grönsallad, that is. Det är svårt att utfodra en halvkilos kanin på den födan. Trots allt är jag glad. Fast vem blir tränad av att äta mindre? Har jag aldrig hört. Däremot har jag hört att det är bra för hälsan att träna, men om jag aldrig blir frisk kan jag ju inte börja träna? Ond cirkel, ond.

Tentan idag gick bra. Tror jag. Faktadelen var lätt, det svårare - som egentligen inte kändes svårt (varningstecken?) - var dialektutdragen och taltranskriptionerna. Det är ganska svårt att geografiskt placera en dialekt enbart genom att läsa den. Exempelvis: "Sysslolöys". Var placerar man det? Mitt svar var i alla fall att i Gotländska mål har man många sekundära diftonger på vokalerna, vilket ger ett speciellt uttal som är karaktäristiskt för just gotländskan. Men vad vet jag? Jag kan ju inte veta om man kanske pratar så i Kalmar, eller i Halland. Jag har aldrig varit där. Fasen. Men jag och Camilla verkar ha svarat likadant. Konstigt vore annat, eftersom att vi har pluggat ihop. Well.

Imorgon börjar min favoritkurs - grammatik. Det är nästan värre än matte. Det är så svårt!!!

I alla fall fick jag kommentarer om mitt drömska, lila nagellack idag. Jag visste det, det skulle ge tur!

Godnatt!

"Åh, ett äpple!"

Hej allihopa!

Ville bara nedteckna en sista grej innan jag dör. Det finns två anledningar för mig att dö. Here it goes:

1. Jag har tenta idag.
2. Jag har inte bara tenta, jag har en jättejättejättestor blåsa i munnen som gör att allt jag läst om ämnet Språksociologi och språklingvistik är BORTA! Gone, det är null, zero, zipp, noll, nada i mitt huvud.

Det är inget skämt. Dessutom drömde jag att Isabel ringde och sa att det var den 1 mars. Att jag sovit mig igenom tentadagen plus tre dagar till. (Det stämmer ju inte riktigt, men i drömmar är det mesta logiskt) En glad nyhet som kommer med Den Muterade Jätteblåsan är att min kind har svullnat upp. Det ser ut som att jag är en lycklig tjock gris på julafton. Äpple? You bet!

Åååh jag är så lycklig! Tänk att man inte vet vad man har innan det är försent! Jag som tycker att jag är så misslyckad, fick bara ännu en slev av käre Gud! "Jasså, du tycker att du är misslyckad nu, vänta bara tills du får den här blåsan!!! Och muhaha tills du köper Hexident i ren panik och sköljer och sköljer munnen tills tungan har frätts bort!"

Jag gör vad som helst, Vad. Som. Helst. för att slippa det här. Jag ska aldrig klaga igen, jag ska klä mig varmt och dricka i lagom mängd, eller vad säger jag, jag ska inte dricka alls och jag ska älska min nästa och allt det där, bara jag slipper ha Dantes Inferno i min mun, samt klara tentan. That's all I ask!

lgh

lgh

Här har vi en liten bild på Fannys lägenhet i Nice. Vad är det vi ser här? En soffa, en tv (satt på pidestal - inte helt olikt Fanny), en vattenflaska, trägolv (!), och... nu ska vi se, hon har dukat, hällt upp rödvin i ett glas (troligtvis är det egentligen Pepsi Max), en vattenflaska står bredvid, sallad i en skål, någonting orange i en annan (pasta?) och ett glasbord med tillhörande stolar.

Nu, fråga: sover hon i soffan, eller är det en säng till höger eller vänster om bilden? Om jag fick fantisera fritt - vilket jag får - skulle jag tippa på att sängen är till höger om bilden, köket ligger bakom fotografen och att badrummet ligger till vänster? Har jag fel, har jag rätt?
Oh, jag kan även se en skjorta över en stol, med Kate Mossbyxorna över. Vad jag vet hade hon på sig de kläderna igår, städar hon inte undan efter sig?

Och, kommer hon klara undervisningen på franska? Eller kommer hon att ansluta sig till den ryska modellen i sin klass och bli medlem i den ryska undre världen där reglerna är - inga regler?

Det återstår att se.


Jag för min del har hittat ett par fantastiska stövlar som mamma har. Hon har tydligen fått dem av någon väninna som tydligen inte har någon stilkänsla alls (som om jag har det!). Nu är de i min ägo och då vet man aldrig vad som händer!

Mental house

Om man bor här, där jag bor. Då får man ingen lugn och ro. Man kan glömma att få sova ut på morgonen. Eller plugga. Eller försöka leva ett normalt liv. Anledning?
1) Hunden ovanför skäller som en mental person (dog)
2) Gubben som bor med hunden tappar sina 5 armade kandelabrar i golvet hela tiden (det kan inte vara något annat ljud än det).
3) De nedan för en diskussion som är högljudd även i Saudiarabien.
4) Eller så tittar de på tv för döva. Och jag hör också vad de tittar på. Jag hör basen.
5) Min hund äter upp sina egna tassar.
6) Katterna har katt-race.
7) Katterna kör skrapa-i-lådan-det-längsta-du-kan.

Allt det här har förvandlat mig till ett darrande nervvrak. Jag är lättretlig och hysterisk. Jag gråter om jag tappar pennan i golvet, jag sliter mitt hår om det kliar i ögonen. Sen när jag äntligen kommit igång är det dags att gå ut med hunden igen. Jag måste lägga in mig.

Svenska språket är vackert

Satt precis och läste mina bloggar jag usually läser. Och min absoluta favorit hade uppdaterat sen sist. Jag säger bara: Läs det här inlägget. Jag vet inte om det bara är jag, men hela inlägget är magiskt och hans fingertoppskänsla för att klä känslor och händelser i ord är totalt fenomenal. Han skriver som Jocke Berg, så att man tycker att det svenska språket äntligen och bara rarely är vackert. Det är något helt unikt och en gåva jag önskar att jag besatt.

Nu måste jag plugga vidare. Ciao.

Ojsan

Men gud. Jag kollade bara lite spontant på mitt högra pekfinger.

Jag har fortfarande kvar värsta märket från när jag klämde det i en järn-båt-toalettdörr.
Jag var så himla puckad, för dörren gick inte att stänga men det fattade inte jag. Så jag drar igen den det hårdaste sen Karl Alfred och krossar hela pekfingret. Det var sårdjup på typ...ända ner till benet. Och fortfarande är det rött och hårt och lite okänsligt där. Det hände liksom i oktober. När ska det bli bra?

Uhuuuhuhu.

Schindlers List

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. (jag skulle gå i vilket fall!)
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån. (Jag och Emelie gick hem till Anna K och satt där en eftermiddag. Mamma fick panik men vi fick godis)
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet. (Senast idag)
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[x] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion. (Förmodligen...)
[x] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[ ] Jag har kissat på mig av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. (Fast mer åsneljud...)
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[x] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag. (körkort ya'know)
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. (Massa blind-dates)
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi. (once is enough)
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[x] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra. (Förmodligen)
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra. (Alltid)
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet. (EN?!)
[x] Jag har fuskat i ett spel.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor. (inte många men dyra)
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[x] Jag äger något från Benetton.
[x] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[x] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[x] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag är en sportfanatiker. (ridsport!)
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[x] Jag vet hur man skjuter. (AK5:a...yeah im hard core)
[x] Jag är kär i kärleken. (fast kärlek finns INTE)
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv.

Jag tycker det är ganska trendigt med innekvällar

Jag har precis ätit middag med min kära mor och hennes kära Per. Per är kär. Höhö roligaste rimmet.


Men åååh jag är så trött på Anja Paerson (så stavas det iiiinternaaationeeellt). Gnä gnä gnä jag bryr mig inte om hennes åsikter någonstans. Varför har hon blivit så himla hyllad? Varför ska hela nationen yras med hennes guldmedaljer? Det är väl hon och ingen annan som tagit dem. Svensk stoltet, pah!

Well. Nu sitter jag och väntar på att Mulholland Drive ska börja. Jag såg den för ett par år sen, och nu är det dags igen, på ettan 22.30. Den är så jävla knäpp, och det är för övrigt alla David Lynch produktioner. Vem vet egentligen vad de handlar om? Och den här filmen - så knäpp.

Ciao

Vad som helst!

Uh. Har pluggat sen klockan elva. Nu är jag hungrig. Jättehungrig. Så skulle jag koka ägg för att göra goda äggmackor. Så tappade jag liksom ägget lite i kastrullen och det hördes ett pytte "krak", men inget syntes eller någonting. Så jag kokade på. Nu spyr det ägget (fast jag vet ju inte säkert att det var just det ägget förstås) ut vita och gula. Så jävla äckligt. Jag tappar matlusten.

Nu är i alla fall äggjävlarna klara. Smaklig måltid myself... Åter till pluggandet. Och allt jag kan tänka på är typ att dricka drinkar, festa i allmänhet. Festa. Töntigt ord.

Ouch!

Jag glömde ju bort att jag köpte pudret också...fast det kanske var i slutet på veckan.
För att göra ont värre shoppade jag idag också. Fan.

Kanske blir det lättare att liksom cutta ner sina utgifter genom att rada upp allting man handlar. Visserligen handlar jag smågrejer som lunch, dricka, tuggummi ovs, men jag tänker på dyrare saker.

Puder från Clinique - fick av någon anledning två till priset av en av den snälla, snälla tjejen och behöver nu inte köpa nytt förrän om typ två år. Skönt. Hoppas att affären finns kvar då.

Antirynkhudkräm från L'oreal - don't ask, jag har inte direkt rynkor, men krämen är sååå skön och det kanske inte skadar att liksom i förebyggande syfte strama upp mitt ansikte som fortfarande ser ut som en baby.

Ansiktsrengöring från L'oreal - den enda som funkar på mitt ansikte, allt som är "mot oren hy" och så gör bara det helt katastrof i ansiktet. Och den är faktiskt billig!

Trosor med texten "I (hjärta) me" - de var bara för söta. Och också billiga.

Ja...fast jag försöker ju bara intala mig att allt inte alls var dyrt. Well. NU ska jag inte köpa mer. Jag lovar. Bara gå ut och fira när tentan är avklarad på torsdag nästa vecka. UH! Jag måste plugga. Faktiskt, really bad. Men när man har massor att plugga blir det så skevt eftersom att jag bara går runt och ojar mig för att det är så mycket och att jag inte vet var jag ska börja. Det är ju bara att dyka in i det. Imorgon. Först nu ska jag läsa ut Nicoles bok. Ciao

Det blir koldioxid och svett

Det förvandlas till koldioxid som man senare andas ut, eller till svett, som då förhoppningsvis kommer ut genom huden.
Jag talar om fett. Inte min värsta fiende, men inte så god vän heller. Jag tycker om smör, exempelvis. Men jag tycker också om pizza, och det är ju skillnad på mättade och omättade fetter. Hua.

Fast nu är jag glad att jag kan titta på mig själv igen utan att rysa över att jag ser ut som ett grottmonster. Det är skönt att gå ner i vikt. Snart under 50.

Well, nu ska jag fortsätta titta på "Även små koppar har öron", följt av Stockholm live och senare Entourage. Entourage har jag sett alla avsnitt av visserligen, men det är lite mysigt i alla fall. sen ska jag plugga vidare. Eller sova, jag har inte riktigt bestämt mig ännu.

Godnatt i alla fall.

Presenter

Oooh jag älskar presenter! Jag säger alltid att jag inte vill ha några, men hoppas på att alla förstår det subtila budskapet, och att intonationen gör att de köper presenter till mig i alla fall. Oftast lyckas det, ibland inte. Den här veckan har jag handlat presenter till mig själv! Idag kom den näst sista.

Presenter till mig själv:

Nicole Richies bok: The truth about diamonds
Anna Suis parfym Sui dreams
Mobilsmycke shaped som en krona
Illrosa mapp som jag köpte klistermärken till och gjorde superfin med lite silver och guldpenna
Nagellack från Mavala i färgen Dream

Det som väntas nu är de två läppceraten från Ben & Jerry i smaken/lukten Chocolate Brownie....öh nåt. Kommer från San Diego nästa vecka skulle jag tro. Eller kanske den här veckan om Pontus är snabb. Det är bra att ha folk man känner i USA. Jag gissar på att han kommer att få skicka lite kläder också.

Om en vecka är det tentadags. Och jag har sååå mycket att läsa in! Satt idag med Camilla på Studentpalatset och skrev klart vår uppgift som är till imorgon. En helt onödig uppgift enligt oss, men det måste ju göras i alla fall.

Nu ska jag läääsa (utan att somna sittandes som i måndags)!

Ciao

SATC - Stockholm

Söndagen var härlig, jag och Fanny gick på bio och såg The Holiday, och vad bra den var! Jag är visserligen fanatisk när det gäller romantiska komedier - när jag är på det humöret - men vem gillar inte en lätt solbränd (varför?) Jude Law som är singelpappa till två små sötingar? Jag blev riktigt förtjust i honom, för tidigare har jag inte alls gillat honom...

Senare, efter bion åkte jag och Fanny och åt middag med pappa. Det var riktigt trevligt, men jag var så mätt för jag hade proppat i mig en hink med popcorn, så jag rörde knappt min falafel. Kändes synd.

Igår så var jag hemma hela dagen, men sen hörde Julia av sig och ville ta en drink och det var jag helt med på. På väg in berättar hon att vi ska träffa killarna vi träffade på Cafét på lördagen. Iiih! Han ringde, Oliver på söndagen men jag ville inte svara, pinsamt av mig.
De var i alla fall jättetrevliga och Isabel och Love kom förbi och det som började som en sofistikerad drinkkväll blev värsta fylleslaget. Suck. Jag tål ju inte ens ren sprit, så varför två sambucashots och en tequilashot? But whyyy? Isabel och Love åkte hem till honom och jag och Julia hem till henne. Det är ren kärlek det! Julia ska träffa sin kille ikväll också. Jag måste plugga.


Nu ska jag göra en spansk kycklingsallad!
Ciao!

Jaaa

Så vad har vi lärt oss av det här då? Att man inte ska blogga när man kommit hem från krogen. Well, även solen har fläckar. Och jag antar att jag är en av dem!

Är lite seg idag, fast inte så farligt. Bävar för att kolla kontot.... Har upptäckt för övrigt att min mobil har skitbra ljud! Bättre än i Poddsie! That's hot...

Såg btw att Paris har på nytt "råkat" tappa bort sin mobil eller vad det nu var så att bilderna ligger ute överallt. Men det är inte chockande längre, vem har inte sett hennes bröst förut? Eller hela hon förresten? Jaja, hon är väl lycklig ändå får man hoppas.

Var i alla fall på Cafét igår, och jag funderar på att skicka ett klagobrev till de som styr...Vad är dealen med att trycka in så mycket folk det bara går? För att tjäna maximalt med pengar? Jag blir tokig, känner mig som en jäkla flykting när jag trängs och bara följer med strömmen. Tacka vet jag onsdagar...

Ikväll väntar bio.

Så var det vår

Eller inte. Men jag skulle vilja det. Det finns mycket jag skulle vilja här i livet, exempelvis kunna lägga över låtarna från min nya mobil till min Ipod. Men det går inte, för när jag ska göra det dyker de bara inte upp, fast jag har lagt dem bland "alla låtar". Jag får lite utslag.

Jag skulle också vilja plugga i rekordfart och bli klar fort som bara den. Men istället kör jag bloggsvep. OCh försöker hitta nya bloggar. Men det kommer, det kommer.

Idag vaknade jag klockan nio ungefär, gick och lade mig vid tio igen och sov till ett. Skumt. Men det var skönt. Så nu sitter jag här och är lite lycklig (haha...) över att ha hittat Anna Suis "Sui dreams", en parfym, på en brittisk sida som levererar till Sverige. Yeeey. Alla butiker här säger att den inte finns längre, men utomlands säljs parfymen i en rasande fart. Jag har hittat den en gång i någon konstig affär. Jag kommer inte ens ihåg var.

Haha och juste, jag ska aldrig handla smink på Åhlens (iaf inte Odenplan) om jag inte är säker på exakt vilket märke jag ska ha och vilket nummer det är på produkten. Igår gick jag lite random och ville ha ett puder, ett utan färg (typ), utan bara nedmattande. Förut har jag använt Biotherms, men jag är trött på det och ville gå tillbaka till Clinique, som givetvis var slut i min färg. Så jag tittade på Chanel, Estée Lauder, Kanebo och Helena Rubenstein, men hittade ingenting som passade. Varför är alla puder så täckande? I alla fall så kom den lilla praktikantungen på att kanske Lancôme! Så provar jag lite och hittar väl en färg som egentligen inte ska vara en färg men passade väl bra ändå. Den tar vi. Så kommer jag hem och inser att det är ett jävla kaka-söker-maka-puder. Jag kan köra kroppsmålningar med skiten. JAG VILLE JU INTE HA TÄCKANDE!!!!
Lilla uppstudsiga brud, hon var väl mest intresserad av att gå tillbaka på lagret för att snacka med sin pojkvän eller något. Jag blir sååå irriterad, varför tror hon att jag frågade om hjälp för?! För att jag ville ha fel eller? Gud mina utslag på armen är helt blodiga.

MEN, ett stort men, är i alla fall att Pontus har varit en riktigriktig daaarling och beställt Ben & Jerrys läppcerat till mig,  två stycken som jag antar landar hemma hos mig om kanske två veckor eller så! Det gick inte att beställa till Sverige, så jag frågade om Pontus som numera bor i San Diego ville köpa till mig, och det gick ju vägen... Yey! Materiell lycka är den bästa lyckan.

Nu ska jag plugga! Ciao

The joy only bling can bring

Ja uschianmej! Haha dorky... I alla fall. Det blev en mobil (den på bilden), en klocka, en skjorta och en Ramones t-shirt. Skjortan var väldigt fin! Från Gina Tricot, de har väldigt fina kläder ibland! Klockan var bara lite blingbling.

Men jag har gjort det igen. Gjort av med alldeles för mycket pengar. Men egentligen, så är det ju så att det alltid kommer nya pengar, eller hur? Annars finns det andra finansiärer (jag när jag försöker dämpa mitt dåliga samvete...).

Och så är jag skyldig mamman pengar för en flaska vin. Men skiiiitsamma jag ska ta itu med det där imorgon.

NU måste jag gå och plugga, och leka lite med min nya mobil (jag blir som ett barn med nya tekniska saker som är MINA), och plugga lite till. Feel free to call me! Jag har en rolig ringsignal.

Tjo!

bild

God morgon!

Jag älskar att inte ha något jobb! Igår låg jag och tittade på film till två, och nu har jag just vaknat! Underbart!
Fanny är ute och går, men när hon kommer tillbaka ska vi åka iväg till Tre för jag ska köpa mig en ny telefon! Min gamla (gamla var ordet) är så trött och ful, och för ett tag sen stack antennen. Den gååår att få fast, men den lossnar lika snabbt igen. Och eftersom att jag inte orkar med Tre-turerna så köper jag en ny med en gång. Härligt, alltid lika kul att ha en ny telefon! I like it.... Och det blir den här Motorolan:
bild

List this

Min kvinnliga sida:
[X] Köpt en hårfön?
[X] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[X] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[X] Pratat känslor?
[X] Tänkt på att matcha mina kläder?
[X] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[X] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[X] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[X] Druckit Cosmopolitan?
[X] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[X] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[X] Känt mig sugen på en kopp te?
[X] Känt glädje över att få blommor i present ?
[X] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[X] Blivit arg utan anledning?
[X] Gråtit efter 9 fyllda år?
[X] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[X] Pratat skvaller?
[X] Varit arg/sur utan att tala om det?
[X] Kramat en kille?
[X] Dansat?
Totalt: 21/22 poäng

Min manliga sida:
[X] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[X] Ätit en blodig stek?
[X] På riktigt, intresserat mig, i en biltidning?
[ ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[X] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[X] Läst ett nummer av Slitz?
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[X] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[X] Diskuterat bröst?
[ ] Har inte kunnat låta bli att spänna sig i spegeln på gymmet?
[X] Skrytit om nåt man egentligen inte är så stolt över?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[X] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar (flickor) på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?

Totalt: 9/22 poäng

Kan man göra det här om man är tjej? I alla fall blev jag väl otroligt tjejig. Det är jag glad för. Tänk om det hade blivit tvärtom? Det skulle skrämt mig från vettet. Men sen har jag liksom aldrig varit på en pissoar (eller det kanske jag har, men jag har inte använt den så att säga).

Ja, sånt här gör jag när jag är sjuk och egentligen borde plugga.

I en rad av idioter står JAG först i kön

Haha här har jag gått och väntat och lääängtat efter att Jan Einarssons Språksociologi ska komma, och idag kom den, men nu inser jag ju att jag ligger runt 8 kapitel efter. Som jag måste läsa för att komma ikapp. Det är ju en salstenta, så det gäller ju att ha allting i huvudet. Suck. Well, boken är faktiskt helt okej, inte som Lennart Hellspong direkt.

Att plugga svenska är kul. Om man gör det för första gången, men med tanke på att jag läst nästan samma kurs som i Uppsala gör att jag får lite panik. Göra samma övningar fast på ett annat sätt.

Saker jag vill ha just nu:

* Susannes Mulberryväska. Den är helt fantastisk och jag erbjuder mig hela tiden att köpa den. Hon mjukas snart upp, I know it.
* Ett Juicy-set. Jag vet. Och jag vet, jag har redan massa såna kläder, och borde egentligen köpa normala kläder...
*...som ett par True Religionjeans.
* Och lite fina tröjor och jackor.


Sen vill jag ha tid, en häst, ett...liv.

Ciao

Döden dö

Jag visste det. Jag kommer aldrig att överleva min 25 årsdag. Jag har en konstig knöl på halsen. Jag skojar inte. Den är nog dödlig. Vad skönt det skulle vara. Då slipper jag gå till skolan på morgonen, jag slipper hata hunden ovanför (snart avslutat kapitel pga flytt men ändå) så mycket att magen fräter hål i sig själv.
Jag skulle slippa känna mig ful och konstig, jag skulle slippa göra av med så fruktansvärt mycket pengar på onödiga saker. Jag skulle slippa att hela tiden (två gånger) kugga teoriprovet, och jag skulle också slippa vintern.

Det finns säkert massor av braiga saker med att INTE dö, men funny, jag kommer inte på dem nu. Vad är det är som är så bra med Brommaplan, T-centralen, slask, vinter, sjukdomar, att behöva ta ansvar? Jag måste flytta utomlands. Jag vill flytta till USA och aldrig mer komma tillbaka. Aldrig mer. De enda som skulle få hälsa på mig skulle vara Emelie, som skulle bli kär i någon snygg surfare och gifta sig och stanna för gott, och Isabel. Hon skulle vara för rastlös för att stanna, men det räcker om jag har Emelie, absolut!

Jag skulle bo i ett fint hus nära havet i Miami, ha två hundar, en häst och en trädgårdsmästare. Jag skulle ha en pool, om jag inte kände för att bada i havet. Varje morgon skulle jag springa längs stranden. OCH - jag skulle inte äga en vinterjacksjävel och inga vinterkläder överhuvudtaget, när jag inte åker till Sundance filmfestival, förstås. Och när jag åker skidor. Men mellan det så ska jag ge bort alla mina vinterkläder. Ååå ta mig härifrån, från det här värdelösa landet och livet. NU.

Ciaooo!

Jämnvikt

Idag gick jag upp tio, gick ut med Hundis och gick och lade mig igen. Vaknade klockan två, har gått ut med hunden igen, och ska gå och lägga mig igen.

Jag skulle kunna plugga.

Jag skulle kunna duscha och städa.

Men det gör jag inte. Jag är precis så sjuk att inte kunna göra något konstruktivt eller åka iväg någonstans, och precis så pigg att jag uppskattar att vara hemma. Ah detta liv.


Fast en konstruktiv grej har jag råkat göra, men det var av rädsla för mitt eget liv - jag ringde csn för att få veta när domedagen kommer. Men hon som jag pratade med suckade bara och hatade mig och sa att jag inte behövde betala tillbaka. Men att jag skulle "kanske ansöka liiite tidigare nästa gång". Ursäkta? Vad sa du? Sitter du där, din @?!%#%& och ska tala om för mig NÄR jag ska ansöka om studielån? Jag tror jag smäller av. Jag tror jag dör. Tack och adjö.


(dessutom har jag läst in för dagens föreläsning så jag har inte ett uns av dåligt samvete. Och Einarsson kommer imorgon, då kan jag läsa ännu mer.)

---

Och så är jag sjuk också. Så att jag inte kan presentera uppgiften imorgon. Jag sover sittandes. Och har idag, såhär långt endast ätit två bananer och ett äpple. Hurra, säger jag.

---

Det gör ont att andas. Varje andetag är en stor ansträngning och jag vet inte om jag orkar. Mina ben bär liksom inte, varje steg är så jobbigt att jag bara vill lägga mig ner. Jag skriver utan att se, mina ögon fungerar inte. Jag vill bara ligga i soffan och titta på taket, eller på målningen av Paula. Undra var de tiderna tog vägen. Jag skulle ge precis vad som helst för att få tillbaka det. Få tillbaka henne. Jag menar precis vad som helst.
Orkar inte äta, orkar inte sova, att vara vid liv är så fruktansvärt jobbigt just nu. Varför jag? Varför mitt liv?

Varför

It's haunting meee

Inget att skoja om i och för sig. Men när jag tänker efter är det ganska mycket som jagar mig, både i vaket tillstånd och i sömnen.

* Jag drömmer om att medlemmar i min familj råkar riktigt, riktigt illa ut. Nu måste jag ringa pappa och höra att allt är bra.
* Jag drömmer hela tiden om Paula the Pony, om den stund när vi beslutar att avliva henne. Det slutar alltid med att jag cries my heart out.
* Jag har så mycket att läsa. Så lite tid.
* Mina axlar pockar på uppmärksamhet hela tiden. Snart kan jag inte ens hålla en väska i handen utan att det iiiilar i axlarna.
* Jag tänker hela tiden på att jag måste träffa mina kompisar mer.
* Att jag måste träna mer.
* Att jag måste sluta göra av med pengar i en takt där Paris känns som en senig gamling.
* Att jag måste sluta göra upp listor, eftersom att jag bara stressar mig själv.

Well that's it for today. Helt slut. Måste vila innan träningen ikväll. Ciao
RSS 2.0