Fint

Fina skor i fina rader.

Morgonskall

Imorse hände något lustigt. Jag stod i kön på Pressbyrån och kom där på att jag även ville ha en Proviva, typ. Jag vände mig mot kvinnan bakom och sa att jag bara skulle hämta en sak. Och trippar iväg och hämtar det jag skulle ha och kommer tillbaka till min plats, nu först, i kön. Då fullkomligt VRÅLAR en man, ut över hela Pressbyrån, att jag inte alls har förstått Det Svenska Kösystemet. Jag kom inte på någonting alls att säga, helt stum. Kvinnan bakom mig sa hur det egentligen var. Tack fina.

Men lustigt. Vad viktigt det var! Att jag inte skulle tro att jag kunde gå längst fram i kön. Den energin mannen uppvisade, riktade strålkastaren mot mig - rättshaveristen - var verkligen intressant.

Hur det hade varit om han la den energin på något vettigt!

Bara en grej

Denna tid på året är min värsta. Övergången mellan två årstider. För kolla!!! Jag ser inte klok ut!

Jag ska bara parkera Mercan.

Jag ska verkligen inte säga att jag gillar att plugga men ibland är det faktiskt lite roligt.

Efter att man har gjort alla de där nödvändiga sakerna som att putsa diskhon (?), putsat skor, dammsugit ur skogarderoberna och torkat den där jobbiga hyllan i badrummet, använt tandtråd mellan alla tänder, satt igång diskmaskinen, bäddat sängen och rett ut håret, och slutligen uppdaterat bloggen.

Då kan det vara lite roligt att plugga lite.

Helgmorgon

Ahh ljuvliga lördag! Stora planer på sovmorgon. Klarvaken 07.05. Men det är helt okej!

Det viktigaste är ju känslan att man FÅR ligga kvar. Med en katt född 2002.

Hästen av årsmodell 98 väntar, säkert något mer stillsammare än vanligt, i sin sjukhage. Henne ska jag ut och vandra med senare. När det om många timmar blivit förmiddag.

Frukost och plugg!!

RSS 2.0