Om helgen som aldrig tog slut

HOLA!
Jag har haft en maratonhelg. I Oslo såklart. Efter en lång och mycket stressig arbetsvecka hade vi fredagsöl med jobbet. Eller fredagssambuca kan man kanske kalla det. Bra idé? Inte så värst. Dessutom tog baren typ 60 kronor för en shot. Livsfarligt. Stockholm, kom tillbaks, alla överprisade drinkar är förlåtna!
Ja. minst sagt en livlig kväll. Ingen hade under 2 promille i blodet. Härliga tider! På lördagen skulle jag lyckligtvis upp och jobba kl 10. Det är så skönt att jag numer är vuxen och vet var mina gränser går, så jag kan hålla mig fräsch, men ändå ha roligt.
Herregud jag höll på att DÖ. Jag hade fortfarande hjärtklappning i morse.
Efter jobbet på lördagen gick jag och mina kollegor till Fridays för att äta lite och så. Och blev sittande där i fem timmar. Och drack Strawberry mojitos, vin, öl och happy go lucky typ. Sen åkte vi hem till min kollega och drack lite mer vin och tittade på tv. Somnade klockan halv fyra den natten också. Jippi. Men då är det TUR att jag är smart, och har satt alarm på klockan?! Så halv tio vaknade jag och ja. Det var den söndagen. Förvisso mådde jag faktiskt helt bra, men jag var ganska trött.
Åkte och träffade lite vänner. Gick på bio, såg den där Rödhettefilmen. Jag vet inte vad den kan tänkas heta på engelska eller svenska. Den var verkligen inte bra. Förutom Max Irons som jag ville gifta mig med under alla de två timmarna som filmen sträckte sig över.
SEN pang-poff-bom var det måndag igen och nu är det nästan tisdag.
Veckorna går fort, vill jag tillägga.
Nästa helg ska vi på hyttetur med jobbet, till företagets stuga i fjällen. Jag ser fram emot god mat, gott vin och sol på mina små kinder.
Nu ska jag tvätta bort den chokladansiktsmask som ser ut som bajs som jag har i ansiktet. Natti!
RSS 2.0