Viproom

Jag vill också gå på klubbar som Vip room som har glittrigt golv och skurkar från Casino Royale. Förresten vill jag vara en skurk också. En diamantskurk.

Jaha så what's new? Inget? Vårt nya matsalsbord + stolar kommer på torsdag. Spännande (för Agda 80). Vi håller på och köper häst. Det är däremot skoj. Den heter Elvis och är världens finaste. Video finns på equimovie.se tror jag. Han är bäst, ingen protes(t). Jag hoppade honom i onsdags förra veckan (nej den här onsdagen..möh) och det gick bra! Han är väldans fin...Little Elvis. Namnet är lite töntigt I know.

Alltså så kollar jag biljetter till Nice igen. Det är billigt och bra för den som drar in ett par miljarder i månaden. Vad är det som possibly kan vara så fantastiskt dyrt med att flyga? Typ bensinen eller?

Leda och slentrian

Den här veckan hemma har varit grundligt trist och B. Eller inte så, det känns ju elakt, men och jo det är ju klart vi har ju varit och provridit Elvis, och han var ju såklart världens bästa häst. Jag har (förlåt brölis) aldrig ridit en så bra häst. Och på onsdag ska jag hoppa honom för Cribba. Om han har fått på sig skon (hästen alltså).

Nej men och sen då? Orkar inte gå ut, för det är bara tråkigt. Jag och Camilla satt och diskuterade Stockholms B:iga uteliv om man jämför med...ja alla övriga länder. Här handlar det enbart om att ställena ska tjäna pengar, inget annat. Eller jamen det fattar väl jag också att man måste tjäna pengar. Men det är så fruktansvärt stelt och uppstyrt allting. Jag är trött på rikast-vinner-leken. Den är bara barnslig och löjlig och jag blir rädd och trött när jag tänker på alla feta gamla gubbar som fortfarande vill leka.

Eller så är det bara jag som blivit bitter?

I alla fall så åker jag tillbaka till Nice om några veckor. Can't stand den svenska icke-sommaren.

Hemma igen

Stackars stackars.... Nu är jag hemma igen, sitter i skolan och vill egentligen bara sitta på ett brasserie och dricka kaffe. Men här är man. Funderar på att åka tillbaka till slutet på maj eller början på juni. Filmfestivalen i Cannes börjar typ den 16 el 17 och håller på i....en vecka? Sen den 27e maj är det ju formel 1 i Monaco! Men då ska mamma dit. Jag ska försöka få med mig Oliver också. Hähä.


Well, nothing mer hade jag. Bu.

Gor om, gor ratt

Iiiih nu ar det antligen jattevarmt och skont har! Det har varit lite smakyligt ett par dagar, men nu har det vant. Igar var vi i Monaco, idag ska jag och Fannyn till Eze (frivillig som vill uttala?) for det ar typ en medeltidsstad, och alla som kanner mig vet ju att jag alskar att leka medeltid - lajva. Er, anywho sa ska vi kanske till Cannes ikvall och ga ut, pa ett stalle som heter Bâoli, som bara tar in snygga manniskor, det ar helt sant! De kan neka nagon for att denne inte ar vacker nog. Kul tycker jag. Jag menar, min plats ar ju sjalvklart sakrad. Nej men jag har redan lart kanna en jattebra kille for sant har, som att ga ut. Jaja.

Senare kanske vi lagger oss pa stranden, men det ar fan knappt att jag vill visa min bleka lekamen i min fina bikini. Well well, I'm off.

Tata

Here we are now, entertain...me!

Sa antligen ar jag i Nice hos Fannyn. Jag har blivit gammal och gra, for jag har redan kopt vykort, skrivit dem och skickat ivag dem. Inom loppet av en timme! Jag demandar en medalj.

Har ar det i alla fall jattefint och jattekul, du kommer att alska det mamma!!! Det vore kul om vi var har tillsammans, hanger kanske pa er sen!

Imorgon ska vi aka till Monaco och ga ut, Karemont, Zebra och kanske Jimmyz (dar Vickan Silvstedt hanger!) heter stallena. Cafet, Sturecompagniet och resten av piss-Stockholm, slang er i vaggen!!!

Uh nu maste jag gora skolarbete. Tack Gud.

PUSS
RSS 2.0