Sköna helgen

Jag är ensam hemma från och med igår, lördag, till tisdag. Känslan är underbar. Bortsett från när jag blir galet mörkrädd. Imorgon kommer hunden tillbaka hem och då kan jag känna mig trygg. 
 
Det är så härligt när saker och ting inte ändrar sig om det inte är jag som gör något. Smutsar jag inte ner, då blir det inte smutsigt! Är inte det världens underbaraste känsla? Igår var en sådan himla härlig dag. Jag ägnade flera timmar på morgonen åt att städa i köket och tvätta all min tvätt. Sen åkte jag till stallet och red på vallen, barbacka på min vita lilla springare. När jag kom hem tog jag ett bad och sedan åkte jag till stan och mötte Fanny och hennes vänner och vi gick till Soap och dansade. Jag hade bilen, så när vi skulle gå tog jag bara en taxi till där jag parkerat och körde hem. 
 
Vaknade upp pigg och glad idag, fick så mycket energi av att dansa i ett par timmar igår! Fortsatte städandet och åkte sen till stallet. Red och gjorde sedan fint åt hästen. När jag kom hem igen la jag mig i sängen och läste en stund innan jag somnade och sov till 15.30. Alltså, love it love it love it! 
 
Ikväll gjorde jag en god kyckling i ugnen och efter det proppade jag i mig glass, chips och ostbågar. Fräscht. Har tittat på Girls och älskar serien så himla mycket. Det är ju Lena Dunham som gjort serien, och hon spelar även huvudrollen Hannah. Tjejen är lika gammal som jag och har världens succéserie på HBO. Inspirerande! 
 
Nu är jag trött igen, så jag ska titta på några avsnitt av New Girl och sen sova :)
 
Fina, fina Saga 
RSS 2.0