SATC - Stockholm

Söndagen var härlig, jag och Fanny gick på bio och såg The Holiday, och vad bra den var! Jag är visserligen fanatisk när det gäller romantiska komedier - när jag är på det humöret - men vem gillar inte en lätt solbränd (varför?) Jude Law som är singelpappa till två små sötingar? Jag blev riktigt förtjust i honom, för tidigare har jag inte alls gillat honom...

Senare, efter bion åkte jag och Fanny och åt middag med pappa. Det var riktigt trevligt, men jag var så mätt för jag hade proppat i mig en hink med popcorn, så jag rörde knappt min falafel. Kändes synd.

Igår så var jag hemma hela dagen, men sen hörde Julia av sig och ville ta en drink och det var jag helt med på. På väg in berättar hon att vi ska träffa killarna vi träffade på Cafét på lördagen. Iiih! Han ringde, Oliver på söndagen men jag ville inte svara, pinsamt av mig.
De var i alla fall jättetrevliga och Isabel och Love kom förbi och det som började som en sofistikerad drinkkväll blev värsta fylleslaget. Suck. Jag tål ju inte ens ren sprit, så varför två sambucashots och en tequilashot? But whyyy? Isabel och Love åkte hem till honom och jag och Julia hem till henne. Det är ren kärlek det! Julia ska träffa sin kille ikväll också. Jag måste plugga.


Nu ska jag göra en spansk kycklingsallad!
Ciao!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0