Det var en gång...

Det var en gång en liten flicka i södra Finland. När hon blev stor flyttade hon till grannlandet Sverige och träffade... En liten pojke från södra Europa som flyttat till denna avlägsna del av världen. De möttes i en stad nära Stockholm och bestämde sig för att flytta till ihop. Dessa två unga människor fickså småningom två små barn. Barnen växte upp och gick i skolan och alla var glada. Barnen lärde sig prata, gå, cykla, simma, rida, åka skidor och köra bil. Det yngsta barnet hade till slut en egen bil som hon var så glad, så glad över. 
 
Tyvärr bodde de i norra Europa istället för i södra, så när det yngsta barnet en dag skulle ta bilen till en läkarmottagning en kall dag i december (ungefär den 7e) så ville inte det yngsta barnets bil starta. Det yngsta barnet hade en väldigt gammal bil, vars batteri sjöng på sista versen. Så när hon vred om nyckeln i tändningslåset sa bilen bara: Let me sing you a song of my people...
 
 
UUUUUÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHMMMMMMMMMMMMMÖÖÖÖÖÖ.
 
 
 
Och sedan startade den aldrig igen. Det yngsta barnet kom aldrig iväg till sin läkare och bilen begravdes under snön för att sedan hittas år 2237 av några forskare som tagit sig till Norden för att se om det någon gång funnits liv på denna konstant isiga del av Arktis. 
 
 
 
 
Jag behöver ett nytt bilbatteri....


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0