Sex taxar i en taxi-ask

God morgon! Eller? Egentligen så började min morgon såhär: jag vaknade av ett sms från Emelie som sa att hon fått jobb idag och inte kunde Skypea klockan 10. Helt okej, man måste ju jobba, kan inte skylla på att man har ett Skypemöte liksom. Sedan gick jag upp och slog ihjäl de numera (eller föredetta) två flugorna som bodde på min fönsterruta.
Efter det försökte jag ringa till Norgestaxi två gånger och det tutade och tutade och tuuuuutade, men ingen svarade. Då skickade jag detta:
Hej! Måndagen den 13/9 2010 åkte jag taxi med chaufför med nummer 752300. Jag betalade med mitt VISA-kort och ser nu på mitt kontoutdrag att detta kort nu blivit belastat två gånger för denna resa. Alltså 269 NOK X 2. Jag vill gärna OMGÅENDE ha tillbaka dessa pengar! Ring mig gärna för mer upplysningar. Eller bara sätt tillbaka pengarna genast. Sofia

Jag undrar om det var otrevligt? Men är det kanske inte ännu mer otrevligt att ta dubbelt betalt kanske? Jävla fräckt om du frågar mig? Idiotas. Då kan man tydligen inte betala med kort här då. Good to know!
Men, solen skiner, wonderful day och allt det där! Yay!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0