Jobbfredag

Här sitter jag och äter en bra och nyttig frukost! Haha ja faktiskt, det är sant. Eller nyttig vet jag inte, men god i alla fall. Lite Kelloggs All Bran, kaffe och yoghurt. Sitter och tittar på travhästarna som tränas på Bjerkebanan. Det är vackert väder idag, men blåsigt och verkar kallt. Det blåser visserligen alltid mer här uppe på höjden än nere i staden.
Idag blir det jobb då, kul kul! Det är så roligt att jobba med kläder! Alla nya fina som packas upp, inspiration! Jag går mest och dagdrömmer om fina outfits. Det svåra är att själv få ihop schyssta work-outfits! Inspiration, inspiration. På inköpslistan står en fin blus med volangigt vid halsen (Malene Birger gör de finaste, såklart - dreglar ihjäl mig varje gång jag går förbi grannbutiken som säljer massa schyssta märken), en tjock stickad tröja, en vacker mössa som vi säljer, med fina pärlor på, samt en dunväst. Plus tard, plus tard.
Nu ska jag bara slappa, göra lite lunch, göra mig i ordning och ta mig till jobbet. Jag hade tänkt att gå i dag igen, men det är inte mer än 13 grader ute... Det är lite... kallt...
Men snart kommer mina höstskor, mina fina jodphurs från Clarks! Tack mamma!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0