Vänner och familj

Åh! Lycka! Hör här: imorgon kommer världens finaste, sötaste, bästa och gosigaste lilla mamma hit! Hon åker på onsdag och på fredag kommer världens finasta, sötaste, bästa och gosigaste bästaste vän! Och stannar till tisdag! ÅH! Bästa. Jag har världens bästa vänner och familj. Alla kategorier.
Jag är lycklig. Hehe. Man kan ju undra varför jag flyttade om det enda jag vill är att få vara med min familj och mina vänner.
Men jag känner mig uttråkad hemma ändå. Inte som på en söndag i Oslo, men nästan.
Och hemma skulle jag inte få göra det här: börja arbeta på ett galleri mitt inne i stan! Imorgon klockan tio ska jag träffa chefen och prata om jobbet. Jag är nervös och har alla de traditionsenliga fjärilarna i magen. När jag borde fokusera på att lära mig så mycket om konstnärerna och själva företaget stressar jag över vad jag ska ha på mig. Vad är mina finaste gå-bort-kläder? Eller nej, jag kan ju inte ha partyklänning på jobb.
Jag måste se cool och konst-ig ut. Inte konstig.
Plötsligt gör det inte så mycket att söndagen är stängd. Mina fina vänner. Nytt jobb.
Och den första helgen i november tänker jag åka till Göteborg och fina bästa Isabel. Min kära vän! Om hon vill ha mig där, vill säga. Måste kolla.
Nu ska dagen börja.


Kommentarer
meli

Ska bli så jäkla gött o se dig gumman, LÄNGTAR!! Kommer gå fint med nya jobbet, håller tummen!

5 dagar kvar... ;)

2010-10-24 @ 15:39:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0