Spänd!

Ligger och lyssnar på Rihanna och tänker lite. Jag vet inte vad jag ska tycka om jobbet! Eller, först av allt är jag väldigt glad. Det är en speciell känsla, nästan som att vinna en tävling. Att de ville ha mig. En liten jente som i sina egna ögon inte är någon särskild. Bara en vanlig tjej. Som de tycker skulle passa bra som "ansikte utåt". Jag pendlar lite mellan att känna mig som Charlotte i Sex and the city (alldeles för mycket vatten över huvudet, jag vet) och helt dödsnervig över att inte fatta någonting.
Det är inte som om jag blivit hedersdoktor vid någon internationell institution eller ansikte utåt för Chanels parfymer men ändå.
Jag vet att jag klarar av det. Men det här kan ju vara min chans, den där man inte får så ofta. Och jag är rädd att inte klara av det. Som om det blir en konflikt mellan viljan och förmågan. Jag hoppas att det inte haltar. Jag vet ju att jag har superlätt för att förstå och klara av saker, jag har lätt att fatta system och jag kommer ihåg mycket. Men det är klart.
Det är ett helt nytt område för mig, konst liksom. Jag älskar konst!
Fredag blir en väldigt intressant och kul dag, intressant för att jag börjar jobbet då, och väldigt kul för att fina Emelie kommer hit då!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0