Fräda

Ja jag kunde ju inte sova igår. Och trots att jag senare föll in i någon slags sömn var det som om jag var vaken ändå, jag hade helt vilda drömmar! Vi var på en fest, vi skulle därifrån, någonting med en ryss, en filminspelning, legitimationer och hår. Det där med ryssen förstår jag ingenting av. Det kan ha varit någon annan skum typ. Men ryssar är ju skumma by nature så jag antar att det var en ryss. Med en liten mustache. En Charlie Chaplin-ryss!

Så jag vaknade av att mamma ringde till mig halv elva och frågade om jag kunde gå ut med hunden. Hon har jobbat natt och vill således inte ut och traska med en svart projektil. Jag gjorde det.

Nu ligger jag och tittar på massa saker. Jag tittar på TV, jag tittar på facebook, jag tittar på tågbiljetter (måste vänta med att beställa tills Isabel gett klartecken), jag kollar mailen. Smsar lite. Tänker lite på dagen. Tittar INTE på kurslitteratur. Men jag vill inte!

Jag ska faktiskt sälja min ena franskabok på tisdag! Det känns bra. Incomes, incomes. Jag ska ju passa på att sälja min Psychology of languagebok som kostade över 1000 kronor. Men det var ju tur för den boken och lite synd för mig att den är så jäkla bra att jag inte kan förmå mig att sälja den. Jag säljer bara de böcker som kostade typ 600 kronor som jag aldrig öppnat. Men det verkar inte som om någon annan heller vill öppna dem. Och jag kan inte klandra dem. De är skittråkiga. Fast det vet jag ju inte egentligen, jag har ju aldrig läst dem. Men de SER dödstråkiga ut så jag vågar inte. Jag tänkte leva lite till i alla fall.

Imorgon åker vi till Uppsala på middag! Jag tänkte se om jag kan ragga upp Bordeaux-Anna på kvällen för eventuell utgång! Uppsala är bäst att gå ut i. I alla fall när jag var 19 år. Det är jag ju inte längre, det skall gudarna veta. Inte 19 någonstans. Den första rynkan, liksom. Neeej jag har inga rynkor.

Usch jag måste sluta svamla. Och faktiskt skaka fram lite kurslitteratur här nu.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0