Yet another day

Vad fint det var idag. Det var riktigt varmt och skönt, redan innan klockan tio var det ljummet ute. Sedan, när jag promenerade ner från Odenplan till den sista busshållplatsen på Sveavägen, mot Universitetet, var det så varmt att jag tog av mig jackan. Solen stekte verkligen! Jag hade min nya vita tröja på mig och kände mig somrig. Min nya stora Longchampväska hängde på armen. Stora väskor ska man nog akta sig för, eller i alla fall jag, för jag lastar dem alltid alldeles för tungt. Ju större väska, desto mer innehåll.

Idag köpte jag två böcker, en John Grishamroman och en av Michael Connelly. Connellyromanen är på engelska, det gillar jag. I översättningar kan så mycket gå förlorat, och det vill jag ju inte missa. Tyvärr kan romanerna på originalspråken vara lite dyrare, så när man som jag köper en miljon böcker i veckan pallar inte ekonomin det trycket. Jag borde verkligen börja låna böcker på biblioteket istället.

Senare idag var det skola, seminarie. Inga överraskningar där. Åkte hem och gjorde stuvade makaroner och falukorv, det är sjukt att jag kan bli så sugen på riktig husmanskost! Jag kan riktigt längta efter blodpudding eller falukorv. Fast jag egentligen tycker att det är ganska äckligt. Men stuvade makaroner är en riktig klassiker, jag älskar det.

Nu försöker jag titta på nyaste avsnittet av Gossip girl, men det laddar så vansinnigt segt! Jag har hållit på i två timmar nästan. Suck. Imorgon väntar stallet och promenad med nybehandlad häst. Kiropraktorn har varit ute och knäckt lite i hästaloans kotor, hoppas att det blir bra!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0