Ny säng, nya lakan

Ja visst, en ny säng skall det bli! Eller ny för mig haha usch det låter inte särskilt fräscht. Men det är det. Jag får en två år gammal IKEA Sultan som en liten tjej haft, alla skyddsöverdrag har varit på. Så ofräsch-faktorn är väldigt låg, bedömer jag. Sängen hämtar vi nog idag skulle jag tro. Jag är i ett extremt behov av en ny säng, min rygg skriker.

Till denna säng har jag idag klickat hem ett nytt påslakanset! Jag har aldrig handlat från HM Home tidigare, jag hoppas kvaliteten är bra! Annars tycker jag att utbudet där är ganska påvert för tillfället, vad är alla söta inredningssaker och prylar? Rosor, tryck och ränder vill jag har mycket mera av!

Detta fina påslakanset blev det, älskar vitt!

Just nu är det någon här hemma som vill sälja försäkringar tror jag... Han var trevlig, han fick inte panik när den stora mördarhunden attackerade honom. Nämnda hund badade förresten i dammen i slottsparken idag. Jippi. Sa han, i alla fall. Jag var väl lite mera tveksam.

 

Nåja nu ska jag byta om och åka till stallet! Jag har för övrigt fått en hel del skrivet på min uppsats i franska, det är jippie!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0