Hapii

Det här är däremot konstigt. När något tråkigt händer kan jag alltid somna. Förutom när Nellie-katten dog. Usch, jag sov i kanske tre timmar, och gick sen upp vid sex och skulle tävla. Det var hemskt. Jag låg och kramade Bella-kissen maniskt. Hon måste ju ha undrat var denna oväntade upps-katt-ning kom ifrån.

Men i alla fall. Nåt tråkigt. Jag bara somnar som en slagen. Typ som att min hjärna inte kan koppla bort fort nog. Undrar om det har med det att göra?


Nåja. Det finns egentligen ingenting annat att sörja än att ännu ett steg mot full bitterhet har tagits. Eller ska man kanske fira? Ja! Hehe. Fy fan.


Så jäkla rejected. Ignored. Ratad, nekad, bortvald. Utanför, långt bort. Blä.


Men det absolut värsta i min tillvaro, det som stör mig allra värst, vilket är helt sjukt, det är att jag inte har något Försvarets hudsalva. Det gör att jag mår riktigt dåligt. Istället får jag ta nåt B-lypsyl som bara gör läpparna torra. Paraffinolja och skit. Mina läppar.


Äsch nu ska jag sluta älta, det är så jäkla tråkigt att vara lite nere! Itsället tar jag på mig min happycoat och går till jobbet!

Happyface!!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0