Cillit bang power remover

En sån där dag jag bara vill fixa med allt annat istället. Medan jag pluggar så slängde jag i lite tvätt, hittade en Cillit bang som jag var tvungen att prova, bang! sa det så var smutsen borta. Haha. He. Blev så till mig över ett rengöringsmedel att jag var tvungen att snabbstäda mitt badrum också. Och så la jag en t-shirt som måste handtvättas, i blöt. Så sitter jag också på Facebook. Harpan är uppe, mitt analysdokument också. Böcker uppslagna, nagellack bredvid mig, mobilen också. Hämta posten - ingen leverans från HM ännu. Det gör ingenting. Någonting nytt varje dag blir ju lite sjukt.

Varför måste jag städa och tvätta när jag ska plugga? Halv tre måste jag nog gå ut med hunden så att jag hinner. Han är fortfarande fuktig, för innan jag tänkte sätta igång att plugga så kände jag för att bada honom (and I mean it: kände. Han hade rullat sig i bajs).

Så. Återstår gör en och en halv timmes effektivt plugg. Är hemma från stallet igen halv sju. Hästarna ska ha mat klockan fem. Tiden går för fort!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0