Check!

Dikt och prosaanalyser inlämnade! WIHO! Jösses. Så jävla svårt att veta när man är klar. Sån. Jävla. Prestationsångest. Och nu kom jag på att det står: "Omfång: 2 sidor". Det kan ju omöjligt vara så att fyra analyser av olika slag med metoddel, kontextdel, metodkommentar, resultatredovisning, tolkningsdiskussion och en litteraturlista ska vara inklämt på två sidor? Det ÄR väl två sidor vardera? Jag hänger mig i källaren om det inte är så. Vi har fortfarande ingen källare.

Nu har jag precis fixat Sofie, smink och hår, väldigt fint blev det! Sitter och lyssnar på lite "Halo" på nya poddsie. Poddsie är av senaste variant, min förra var av den första varianten. Alltså: Stor, tjock, tung och vit. Nu är det ärtig färg som gäller. Jag älskar den. Mucho.

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.... Morgondagen tillbringas på Stockholms Ädla Universitet. En jävla massa litteratur ska läsas. Måste vara där till nio aj spink. MAh. Fast jag kan ju vara där till 05.00 med tanke på när jag vaknar. Funderar på att sova lite nu. Fast jag är inte ett dugg jäkla trött. Åååå jag ska läsa bloggar. Nej. Jag måste dubbelkolla i all litteratur inför tentan i övermörgön. Schöne.

Å bra humör. Förutom när jag gick med en stol och gick in i kakelugnen (hur jag kunde missa min dörröppning med 20 cm är ju rätt.. eget) och fick stolsryggen i tappa-andan-stället. Jag låtsades som ingenting. CHÄRMIGHT!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0