En lördag

Jag vaknade av att mamma och hund stormade in i mitt rum klockan sju, då hade jag lyckats sova i fyra fantastiska timmar. Hon skulle "bara kolla att du var hemma" (nej jag köpte en lägenhet igår och flyttade dit) och hunden ville väl bara få kärlek. Sen gick de, eller mamman gjorde det, hund stannade kvar och ylade utanför dörren. Jag ville inte ge hund kärlek, alls. Jag ville ge hund motsatsen. Kudde över öra istället.

Sen vaknade jag på riktigt och hade fått ett sms om förfrågan att jobba. Inte, eftersom att jag själv är sjukanmäld. Smset var skickat vid sextiden. Jag gissar på en sen och blöt kväll, men sån ska man ju inte vara? Stackarn kanske var sjuk?


Jag har fått klart mitt PM som ska vara inlämnat på tisdag. Nu har jag bara över 100 sidor att läsa, det borde inte ta så lång tid (om jag fattade vad fan det är jag sitter och läser), sen blir det vihiiila. Ska få mamma att köpa hamburgare till lönch. Allt man är sugen på! Fast jag kommer väl tappa det suget också, som vanligt. Det är sådär kul att vara hungrig i nedräkningsbara minuter och sen ingenting, sen växer allt i munnen istället. Gnäll, comme d'habitude. Jämt.

Natti natt



Kommentarer
Pernilla

äh, så farligt är det väl inte, eller? XD

2009-02-08 @ 18:32:55
URL: http://pbergquist.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0