11 choses de moi

1. Jag har en väldigt inrutad kvällsrutin. Den börjar tidigt, vid halv tio fram till ett ungefär. Då sitter jag framför datorn och surfar runt, sen läser jag i någon bok eller bläddrar i en tidning. Sen går jag tillbaka till TV:n. Och stänger av datorn. Jag blir jättestörd om jag inte får ha min kvällsrutin.

2. Jag kan inte se mig själv jobba måndag till fredag, utan måste ha variation för att inte dö av tristess.

3. Jag tycker om att mocka! Hästskit. Det är rogivande och terapeutiskt arbete.

4. Jag tycker inte om kiwi. Eller det är en mer självbevarelsegrej, mina läppar sticks jättemycket när jag äter det.

5. Att skaffa barn inom tio år är inte lång tid nog. Det är någonting jag inte tror att jag vill göra, hua!

6. Jag var jätterädd för flugor när jag var liten, helt hysteriskt. Och fortfarande tycker jag att de och alla andra insekter är jätteäckliga (till och med fjärilar!).

7. Jag när absolut inte en dröm om varken Thailand eller USA. Mitt hjärta ligger i Frankrike. Ett annat land som intresserar mig är Australien, för alla verkar vara så vänliga där. Visserligen verkar alla gå på kokain också, kanske därav vänligheten.

8. Jag har ett stort behov av att vara själv ibland. Bara alldeles ensam. Jag älskar pauser som nu, där jag får ligga i sängen en stund och titta på dåliga eftermiddagsprogram.

9. Jag är en riktigt bra servicemänniska! Helt otroligt tycker jag själv, eftersom att jag vet att vissa kunder retar gallfeber på mig, men trots det behåller jag ansiktet och ler. Otroligt.

10. Det bästa jag vet är att pula i stallet, ibland vill jag det mer än att rida. Bara borsta och göra fint.

11. Jag har väldigt lätt att be om ursäkt och ta på mig skulden. Vet inte vart jag fått det ifrån, eftersom att både mamma och pappa är stolta typer! Hehe.


Nu ska jag upp igen och träffa Elin och åka till hennes stall!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0