Mmmm...

Jag skulle titta på Debatt. Min tv dog när Debatt började. Ganska intressant. Vad som är ganska intressant med det programmet är ju såklart att se personifieringen av idiotiska åsikter.

Fast idag var ju Blondinbella med, och jag gillar ju henne. Vi har ganska lika åsikter. Sen var det ju om Sverigedemokraterna och det där, men det är så otroligt not-intresting att titta på norrlänningar med tribal-tatueringar. "Piiiteee". Gör dig inte dummare än vad du är.

Men sen om mamma och papparoller. Baaaaaaaaah. Behövs det diskuteras? BB sa ju ganska bra att man har sin mamma för tröst osv och pappa för de lite mer roliga sakerna. Man vill ju ha det så. Med det inte sagt att jag inte kan prata precis lika bra med pappa som med mamma, ibland bättre. BB sa också att man som barn blir bra på att utnyttja skillnaderna mellan föräldrarna och det är vad jag gör, eller inte utnyttjar men jag vet vad som är bäst för mig att ta med pappa och vad som är bäst att ta med mami.

Suck suck, jag är avundsjuk på de som är ute och reser. Typ i Kina. Jag hade gärna gjort det! Fast plugga är ju också kul. Öh.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0