Parken igen!

Gah! 28 grader idag, men jag tror att Ms April har lite svårt att hantera detta eftersom att det drar ihop sig till regn nu. Idag var jag i parken igen, under De Farliga Timmarna, fast jag gick visserligen vid halv två, men då mötte jag Stephanie för ett glas rosé i solen, så det räknas ju också som farligt. Härligt! Dock tar inte solen så bra på mig verkar det som! Och ändå har jag inte en gnutta solskydd på mig! Jag får köpa olja istället, och lite folie som jag kan lägga mig på, då ska det nog ta fart mahaha!

Ikväll ska jag gå ut med Stephanie och kanske Anna men lillan har inte svarat än! Well well I'll live. Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Jag vill ha en kjol, men jag har ingen här! Eller bara min tjocka vinterkjol, men den säsongen är lite över nu skulle jag tro. Gah det är så varmt i min lägenhet! Fönstret står vidöppet, elementet är avstängt men ändå när jag sov middag nu på kvällen med bara ett lakan så dog jag av värme. Sen var min hud lite märklig efter solen.

Nu ska jag väl börja göra mig iordning. Blir nog en Louis Vuitton-kväll med skor och handväska från LV. Men till det? Je sais pas. Ha en toppenkväll!



image90

Anna och jag igår i parken

image91

Le jardin public igår. Såg likadant ut idag...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0