På Frankrikefronten intet nytt

Hej!

Nej, idag händer det inte så mycket. Det är inte riktigt de rätta förutsättningarna för det heller, det regnar. När skolan slutade så stod vi vid Place Gambetta och glodde. Det gick inte att gå ut för det regnade för mycket. När ska det ta slut? Jag är vit som ett lakan! Det spelar ingen roll hur mycket Hawaiian Tropic jag köper för den går ju ändå inte att använda. Med hjälp av tankeverksamhet försöker jag tvinga vädret att bli bättre. Såhär kan det ju inte vara när mamma och Per kommer (aaah torsdag, fredag och lördag kvar, jag längtar så mycket!!!)!

Jag hade tänkt att ta mig en powerwalk till den andra parken nu men det är inget kul att vara ute när det regnar, och gå med paraply fungerar inte så bra.

På måndag börjar min sjunde vecka här, det är helt bisarrt. Sju veckor! Vad har jag gjort liksom? Då är det bara sex veckor kvar. Och räknar man helger är det ju ingenting, sex stycken fredagar kvar. Finns mycket rosé kvar att dricka!

Snälla ge mig sol så att jag kan åka till Cap Ferret och sooola! Jag vill inte hänga i stan hela tiden, det är så tråkigt efter ett tag! Solsolsol!

Nu: handla (trodde min städerska skulle fylla på toalettpappersförrådet men ICKE, och om det är något jag inte tycker om så är det att handla toalettpapper. Så onödigt men ändå...nödigt), sen promenad, sen plugga!

Adjöken!
image101
På stranden i Cap Ferret för några veckor sen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0