Inte bara 1 månad, 1 år också!

Jag såg precis att för exakt ett år sedan satt jag på Café de Paris i Monaco och drack kaffe med Fanny. Vem hade trott att jag ett år senare skulle vara i samma jävla land? Inte jag i alla fall. Herregud. Men jag önskar att jag var på den kusten istället för här, för det är lite trevligare människor där.

Men alltså. Avreagering. Idag var det igen runt 28 grader, vilket gör att jag inte kan använda min burka. Nej men man KAN ju inte ha på sig långärmade tröjor och jeans, det är ju helt sjukt! Men eftersom att fransmännen är ett gäng puckade jävla höns så går det inte att gå två kvarter utan att minst fyra av de man möter:

1) Fäller äckliga kommentarer lite halvlågt
2) Ropar efter en
3) Gör vidriga kissekatt-ljud (men liksom jag är en MÄNNISKA?!)
4) Försöker prata med en, typ ställa frågor och så.

Och alltså, jag gnäller inte, inte alls, OM det skulle vara snygga, normala fräscha killar. Men varenda en är typ gammal, hemlös, enbent, galen, eller bara helt fel. För de normala människorna gör ju inte såhär. De normala människorna kanske inser att ja, idag är det varmt och när det är varmt är det passande med ett linne. För det är vad alla blir vilda över, ett jävla blå och vitrandigt linne! Men jag säger oftast ingenting, bara går förbi och tänker att nästa, nästa dödar jag. Men idag fick jag nog. Det var en man i typ fyrtio/femtioårsåldern som ville prata med mig. Han typ: ooh la la, du är så vacker, hur gammal är du...blabla och hela den visan. Men jag blev vansinnig, så jag sa på svenska: jag pratar inte franska gamla gubbe, men om du lär dig ett annat språk (typ din inskränkta jävla utlänning), typ svenska, så kan vi prata. Hur låter det?
Han: Aaah non! Parle francais!!!
Jag: Nej det tänker jag inte göra, aldrig i livet.

Och alltid om man inte säger någonting, eller som jag i det här fallet - pratade svenska, så byts de snälla (apäckliga) orden snabbt ut till några mindre trevliga. Det känns som om jag är i freaking Saudi-Arabien!!! Ta mig härifrån!

Okej nu blir det här långt, men bara en sista grej: vad tror de? Ärligt, tror de att jag ska stanna och bara "men oj tack vad gullig du är, och alla dina äckliga kompisar också! Vad mysigt! Får jag slå mig ner, är det möjligtvis vodka ni dricker? Jaha whiskey! Ja, kan vi inte bli ihop du och jag, jag tror att vi skulle ha ett sånt bra liv tillsammans". Eller VAD? Gode gud, jag var så vansinnig när jag kom hem efter min promenad att jag funderade på att snabbt göra mig själv till prickskytt. Möh.

Jaja gud så tråkigt neggo. Men. Det är pretty much allt som har hänt idag. Jag har pluggat lite. Fixat. Sånt. Ja... Hejsvejs.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0