Familj!

Nu plötsligt känns det som om jag är här på semester med mamma och Per. Synd bara att jag måste upp klockan åtta imorgon som vanligt och gå till skolan. Ganska inte-sugen kan jag säga! Det är härligt att de är här!

Idag gick vi och åt lunch, sen hem igen - fast först visade jag dem katedralen, min absoluta favoritplats här i Bordeaux. Alltså inte att jag är en djupt troende katolik men katedralen är världens vackraste byggnad. Jämfört med typ ingenting i och för sig. Men den är så bra gjord, undrar om de använde Photoshop? Liksom hallå sånt dära kan man ju inte göra för hand liksom?! Nej men alla små detaljer, alla små typ lejon (eller fåglar) som sticker ut från väggarna - ja det lät ju jättefint - och stora stora tornen med guldbollarna uppe på. Vem bar upp dem?

Okej mindre om den där sabla katedralen och mer om maaami! Efter att vi gick hem och sov lite middag (jag gjorde det inte, kan ju vara personbästa i att hålla sig vaken i mer än sex timmar på raken)(fast nu kom jag på att jag har varit vaken i 29,5 timme. Världsrekord i mitt liv), så gick vi och drack lite vin och åt ost på en uteservering. Jättemysigt! Det HADE kunnat vara mysigare om det inte spöregnade där i mitten av allt, men det slutade sen så det är redan glömt och förlåtet.


Nu är det dags att sova för petite moi, och försöka att inte tänka på att jag inte har någon frukost. Men imorgon blir det skola, träffa mami och Per och försöka agera guide i en stad jag själv inte har någon aning om! Haha..

Godnatt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0