1 månad

Idag har jag varit här i fyra veckor, alltså en månad (bravo). Alltså... ja. Det känns som om jag kom i förrigår typ. Det är så himla mycket jag inte har gjort ännu. Igår fick jag frågan om jag har varit på... någonstans som tydligen är det finaste placet i Bordeaux. Eh. Ojdå. Jag var nog för upptagen med att dricka vin/kaffe/orangina och äta antingen glass eller supernyttigt. Men jag råkade ta en efterrätt igår, men det ska inte upprepas! Har himla dåligt samvete. Men efter efterrätten gick jag och Stephanie i en halvtimme, så den kanske räknas bort då? Jag ska ut och gå idag i alla fall!
Eller så går jag till Plac de...någonting idag och ser efter vad det är som är så himla fint. Fast jag ska också spara lite tills när mami och Per kommer. Annas föräldrar kom idag, kul för henne! Jag är väldigt avundsjuk faktiskt... Jag ska typ crasha deras get-together. Typ låtsas att det är mina föräldrar också. På tal om det ska jag börja fila på listan på vad jag vill att mamma tar med sig. Det funkar ju inte att ha glömt en miljon saker.

Nä nu blir det promenad, sen försöka hitta en öppen affär, om jag nu mot all förmodan skulle komma på vad jag vill äta ikväll.

Tata!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0