Sanning

Jag pratade precis med Mor och Syster. Självklart inte samtidigt... Men med Syster pratade jag lite om det här med kläder. Plötsligt har jag inga problem med vad jag ska klä min arma lekamen i. För jag vet att vad jag än tar på mig så är det inte:

"ett par riktigt trendiga gladiatorsandaler" - Ja DET var ju trendigt! Ingen som har tänkt på att man ser ut som Jesus med nitar (för sandalerna ska ju vara från Balenciaga)?

"ett par söta mini-jeansshorts" - Nog för att jag tycker om shorts, väldigt ultimat när det är varmt, man slipper vara rädd varje gång det blåser - men, jeansshorts? Är vi tillbaka till 1993? Eller 1983? Eller var det bara Sveriges "modebloggare"s lilla fnatt 2008? Ja, kanske det.

"en blommig klänning" - Blommor är sååå inne i år. I år? Inte som precis alla andra år när det är sommar? En blommig klänning är inte det nyaste som uppfunnits 2008!

"en vintage jeansjacka" - att klä ner den där jävla klänningen med? Och vintage? Begagnad. Och nja... hur mycket jag än försöker ser jag verkligen inte skillnaden på jeansjacka 1998-2008. Det är lika fult. Det är fortfarande bara pundare som fastnat i tiden som har på sig det. Det ger fortfarande upphov till så många skärningar mellan jeans-på-benen och jeansjacka. Det kan aldrig vara snyggt. Jeans sitter på undre delen av kroppen. Som strumpor!


Vad trevlig jag låter. Men jag har ju rätt, det går ju inte att läsa en enda blogg där skribenten stolt visar upp dagens köp/outfit, och det slår aldrig fel: jämt är det något av ovanstående. Eller armband med BUDSKAP på. Eller så har man slängt på sig allt samtidigt, helst med en körsbärsbikini från Top shop under. "För guuuuuud vaaad vaaaarmt det ÄR just nu, phu jag kan knappt gå ut med hunden! Hihi" Nä men skit i det då.

Ja. Heh. Och det är så töntigt att jag ens orkar bry mig för överallt står det också att läsa "det här är ingen modeblogg" eller "alla modebloggare är så töntiga", men faktiskt. Som sagt: fem små brudar står och svingar modespöt över Sveriges små flickor som genast springer till Gina Tricot för att fynda.

Sailor-trenden är också het just nu! *fniss*



Kommentarer
Cecilia, i am obsessed.

haha, du har rätt.. men jag vet inte hur min klädstil är! jag gillar tunikor och klänningar men inte för att det är mode.

Jag bryr mig inte om mode utan väljer det som sitter snyggt på mig.. klänningar eller tunikor.. det enda som passar! suck. Hur är din klädstil då?

2008-06-07 @ 01:40:32
URL: http://joxxxxi.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0