Den där om slapphet

Ja. Det ska bli väldigt intressant att se hur jag klarar av att göra fler stora saker på en dag när jag kommer hem igen. Här har jag en stor sak (skolan) och sen är det Fritt Val resten av dagen. Mina fria val består mest av att ligga vid poolen och tycka att det är för varmt. Sen går jag upp, kanske sover en sväng, tittar till datorn, tittar på TV, jag kanske kan gå och handla också ibland. Sen kanske jag möter Laura för en fika eller så sitter vi hemma hos henne. Jag kan också plugga lite, duscha, laga mat och sova. Det är pretty much allt. Det är så skööönt!

Men samtidigt kryper det lite i mig. Förr i tiden var hela livet en jakt. Alltid på väg. Det är nog inte riktig jättemeningen att människan ska ligga vid en pool varje dag. Man får lite kli i kroppen.


Idag var jag på väg till affären för att handla lite men så bestämde jag mig för att köpa middag på ett kebabställe istället. Men de som jobbade där var så snälla, vi pratade lite om matchen igår (tydligen hade Frankrikes domare svarat på om han hade några kommentarer om matchen: jag älskar min fru. Okej. Kul för dig), och om Sverige och sådär. Och medan jag väntade fick jag dricka ett marockanskt grönt te, som var väldigt sött (men typiska svennegenen: "jaha vågar man dricka det här, de kanske har lagt knark i det?") men gott! Det var kul att de var så vänliga. Alla andra i den här staden är inte det. Japp, PRECIS alla! Nej men såklart inte.

Ja men juste, på väg till affären som sen blev kebabstället så gick jag på trottoaren och gjorde ingenting, gick. Då så saktar på allvar en bil in och de som körde typ: "hej! Hur mår du?". Men nej. Snälla, gör dig inte besväret att sakta in, jag är verkligen inte värd att sakta in för, för jag kommer inte att prata med dig eller hoppa in i bilen eller klä av mig alla kläderna eller vad du nu vill. Gah. Fous moi la paix. Lämna mig i freeed! Well well. Man kanske ska vara glad att de saktar in ändå, för en dag står man väl där, fet som en husvagn och kan bara gunga när man går.


Ja, ikväll är det duscha, plugga och titta på matchen. Ack, detta spännande liv tar kol på mig!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0