Gnääll

Idag har jag varit ledig sen i måndags. Idag håller jag på att go nuts. Tre dagar av ledighet är ju härligt. En månad till får mig att vilja hoppa i Svartsjöviken. För den är bottenlös, bara slam. Den är lite övergödd.


I alla fall. Fa-an vad tråkigt det är att bara såsa hemma! Jag köpte lite sushi till lunch idag. Var inte ens särskilt hungrig. Imorgon ska jag handla julklappar, yay. Fast det är ju kul att göra någonting.


Men som student så är jag van vid det Ständiga Dåliga Samvetet. Det där att man alltid har någonting att göra, oavsett vad. Och jag skulle kunna plugga körkortsteori, men jag har inte bokat tid ännu och då känns det helt meningslöst. Jag måste ha lite eld i baken, bara ett värmeljus, men då gör jag i alla fall någonting. Nu orkar jag inte! Ju ledigare jag är, desto latare blir jag! Fast det är skönt att gå ner i takt. Jag är så nere i takt att min puls slår typ 1 slag i minuten. Ligger i min säng och tänker på hur mycket jag behöver städa. Jag vill kolla på film.


Och vad är det här Körslaget? Ska det verkligen visas på tv? Jag fattar inte vad det är. Men så fattade jag ju inte heller vad Färjan var för något. Jag är gammal.



Så, nu har jag gnällt klart för den här timmen.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0