Födelsedag i veckorna två

Vad mysigt att folk tänkt på en trots att jag fyllde år för ett par veckor sen! Idag åt jag födelsedagsmiddag med pappa och Hanna, hon grattade mig i efterskott! Hon är verkligen så himla rolig och snäll. Ett kap! Innan middagen satt jag och pappa på hans jobb och pratade lite, skönt efter stängning när han har tid!

Idag hade jag också fått en försenad födelsedagspresent från Katarina. Ett par jättefina örhängen, de kommer att passa helt perfekt till nyår, vare sig jag är på en fest eller inte! De kommer visserligen passa väldigt bra för alla tillfällen, de var ovanliga och det älskar jag! 

Det var segt bara att åka kommunalt hem ikväll. Man kan tro att det klockan elva en torsdagkväll ska vara väldigt lugnt men det var ganska mycket folk ute och på Bplan började två taxichaufförer att bråka. Och de höll på att börja slåss, men det slutade med att de "bara" skrek massa saker åt varandra och kallade varandra olika charmerande namn, varav "jävla svenne" var ett. Är det inte ganska typiskt det här landet att en svensk person blir kallad för svenne i Sverige? Är det alltså ett skällsord? Tänk om det varit i typ Frankrike, han hade ju bara svarat: "O ja, det kan du ge dig fan på att jag är! HA". Här är det ett nedsättande ord. Ganska konstigt. Hur man laddar ord.

Nu är det dags att sova. Ska se om jag kan locka in lilla kattungen, hon sprider så mycket värme!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0