En vanlig vardag

Nu har jag varit ledig sen den 15 december. Två veckor imorgon. Det känns som om jag varit ledig en månad, minst. Jag ska vara ledig i lite mer än två veckor till. Jag kommer att glömma bort hur det är att styra upp sitt liv sen igen.

Okej, lite genomgång:

Julafton: Hemma med mamma, moster och mosters man. Vi tog det lugnt, åkte och handlade lite. Sen kom syster hem från jobbet och hon, jag och mamma åkte till stallet och red. Det gick superbra. Förutom att jag körde ner i diket på väg dit, men vi glömmer det bara, ok?
Efter stallet gjorde vi oss och maten i ordning och åt middag, sen var klockan redan mycket så då öppnade vi våra fina julklappar och åt fruktsallad. Efter det gick syster och lade sig och vi spelade TP. Svenska TP men finnarna var överlägsna. Känns...sådär, måste jag säga. Vid tolv gick jag och lade mig.

Juldagen: Jag var seg hela dagen, syster åkte vid typ ett till en kompis, och jag bara satt och ugglade och tittade på tv. Hade beslutsångest av tredje grader över huruvida jag skulle gå ut eller inte. Duschade och åkte till stallet (i den ordningen, trevligt nog) och tog hand om Pålla. Bestämde mig för att gå ut, åkte hem till en kompis och babblade med lite andra kompisar innan vi åkte till Cafét. Vi och resten av stadens invånare.
Då kom jag ihåg varför jag förra året stod och ylade varför jag inte ville gå ut igen på juldagen. NU vet jag, och jag gör aldrig om det igen. Boskap, I say. Har folk inga familjer? För fan.
Åkte hem till Hanna via McDonalds. Satt i hennes trapp och väntade på henne. Sov i soffan.

Annandagen: Vaknade upp och ville bara gråta. Hanna sa att jag fick det. Jag gjorde det inte, istället tittade vi på Pippi och roliga kattklipp på Americas funniest home videos. Vi dog av skratt. Vi åkte och åt lunch med hennes jobbarkompis och hans kompis. Jag köpte en sallad att titta på. Killarna åt upp den istället. Alla hade normala kläder på sig, jag hade partyoutfiten. Kände mig helt rätt, som vanligt.

Igår: Pigg och glad. Glada i hågen åkte jag och syster till stallet. Uh, orkar inte ens tänka på den soppan. Älsklingshästi är halt. Hon är varm och svullen i höger bakben. Jävla skit. Nej, JÄVLA HELVETES FANSFAA-AAN. Och andra svordomar. På med kylbalsam och benlindor. På hästen. Jag ringde till mamma och ylade istället.

Idag: Jobb, hela dagen. Jobba jobbaaa. När klockan slog åtta prick, gick den sista kunden ut ur affären. Det är nog första gången i hela mitt (s.k. arbets)liv det har hänt. Lycka. Fick dåligt samvete när jag skulle slänga brödet så jag ringde till mamma och frågade om hon ville ha mycket bröd eller asmycket bröd. Asmycket. Så gav vi bort mer än hälften sen. Kändes bra. Istället för att slänga. Det var bra bröd. Jag tror nog att det finns en och annan som skulle vilja ha det. Okej, jag virar in mig i argument om bröd. Måste sluta med det.

Nu: ligger i sängen och tittar på Mission Impossible 3. Eller tittar är fel ord, så fort jag tittar upp på tvn från datorn blir det reklam. Uselt film-tittande från min sida. Ska läsa och sova.

Najty




Undrar varför jag ser ut som en illmarig räv?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0