Ny vecka!

Måndag igen, känns som om det precis var måndag. Och klockan är halv sju, vilket är helt sjukt för dagen har gått så fort! Kom hem för typ en timme sen, jag har varit i skolan, ätit lunch med Anna, shoppat med Anna och bara gått omkring. Mina fötter ber om nåd, men det blir ingen nåd! Muhaha! Man kan ju inte ha gympaskor varje dag heller.

Vi gjorde ingenting turistigt, förutom att gå på rue Saint Catherine, som är en stor shoppinggata med turister. Men vi var inne på massa typ...turkshoppar och tittade på billiga skor. Finns en hel del! Men tyvärr verkar loafers vara någonting ganska sällsynt här, förutom i dyra fina skoaffärer. Men där tänker jag inte handla serru! Många av kläderna är bara helt sanslösa! Som en leopardklänning med en vit korsett utanpå. Jaaa! Det är precis vad som fattas mig i min garderob... Öh. Vi var såklart inne på en större Sephora än vad som finns i Mériadeck, och jag sniffade runt på massa doftljus och ville ha, ska köpa ett senare när jag bara kan komma på vad jag vill ha: vanilj, green tea & lemon, rasberry och hejfaderuttan massor.

På HM köpte jag en tunika i ett härligt somrigt material från kollektionen som Marimekko gjorde för HM. Den var jättejättefin och ett riktigt kap! Den ska jag lätt ha imorgon. Yay.

Sen gick vi till vårt super marché, Auchan, och handlade lite, jag köpte visserligen bara pesto och ananasjuice men jag är dödligt sugen på alla ostar och salami och jordgubbar och annan mysig frukt som säljs där! Maah! Maaaat!

Nu ska jag antingen laga lite mat (eller äta upp det av salladen från igår) eller plugga. Den som lever får se!

Ciao!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0