Kontraster

Hej!

Idag är det så fint väder!!! Hur härligt som helst! Jag och Anna gick till Mériadeck (ja men vart annars) och jag köpte ett par rosa tygskor, jättegulliga och bra och Anna köpte strumpbyxor som visade sig vara leggings så nu finns det ännu ett plagg i hennes lämna-tillbaka-hög. Efter mini-shoppingen gick vi och åt lunch på ett kebab (kebab!) ställe, mycket gott, men köttet smakade konstigt och det var nog lite konstigt, för nu är jag...lite konstig. Jaja prata om nåt bättre!

Eller förresten någonting jättehemskt. När vi satt och åt lunch så kom det några från skolan och berättade att de hade sett världens olycka hända, precis bara runt hörnet där vi satt, en bil körde på en person som typ flög rakt upp i luften och pang ner i marken. Han såg inte ut att ha fixat det. Och precis efter att det hände så körde en annan bil rakt in i en buss! Helt stört! Men dock inte helt oväntat med tanke på att de kör som hungriga apor efter jakt på bananer här (ja subtilt och bra).
Men ändå. Stackars stackars den där mannen, och stackars stackars hans familj. Jag hoppas verkligen att han överlevde i alla fall.

Men liksom kontraster, det är världens sol, det är fredag, jag och Anna satt och solade och han var kanske på väg hem, eller till ett möte men han kom aldrig fram. Usch det gör mig deppig.


Ja i alla fall så ska jag och anna ut ikväll. Jag hoppas inte på intriger såsom förra veckan med den mentalt sjuka schweitziskananana (jag kan inte stava), men jag hoppas på roliga intriger. Intriger är annars det bästa jag vet, och jag kan gärna vara inblandad men jag kan också gärna stå bredvid och titta på.

Nu ska jag sova så jag laddar upp lite inför ikväll! au revoir!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0