Baxa bilen!

Hahahahaha! Vår bil har blivit stulen! Och allt vi i familjen gör är att vika oss av skratt. Så enkelt, så verkligen simpelt!
Min kärakära mor jobbar på en anstalt. På denna anstalt finns det en verkstad. Vår bil blev besiktigad häromdagen, något skulle bytas. Mamma är en handlingarnas kvinna, så hon tog bilen till ovan nämnda verkstad i morse.

Ett par timmar senare: ett telefonsamtal. "Han är borta!!! Och bilen med!" Mamma: HAHAHAHA!

Det är ju så enkelt. Klart man tar bilen och sticker. Konstigt att ingen tänkt på det tidigare. Eller det har de nog gjort, men inte vågat göra slag i saken. Hihihi.

Lyckligtvis fanns det inga värdesaker i bilen, lite sporrar, schabrak och hundfiltar. Kanske någon lampa till strålkastaren. Det stinker häst där inne. Värre är ju när jag glömmer min plånbok i den, som jag ofta lyckats göra.

Hela familjen skrattar och verkstaden skäms. Det göööör ingenting! Det är ju bara en BIL! Vi har ju en till för övrigt. Men det spelar ingen roll! Det hade ju varit hundra gånger värre om det hade hänt mamma någonting. Men jag gillade den bilen... Fast ingen vidare flyktbil är den, kan jag säga. Det var vår stallbil och den gör väl 0-100 på sisådär två timmar. Lycka till.

Jag röstar på att bilen är tillbaka innan dagen är slut. Kom igen nu, polisen! Jobba!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0