Irriterande Krävande Elak Affär

Oh ja! IKEA! Tack, Ingvar Kamprad och co, för att ni skänkt världens befolkning den mest genomstressade upplevelsen (som man väljer själv!?) ever. Jag är en kille i det avseendet - jag avskyr IKEA. Jag avskyr absolut inte deras produkter (särskilt när man ser att det fattas en plupp, så man måste åka tillbaka till skiten), det är kul att packa upp fina lampor och lite praktiska saker att ha i rummet, som hyllor och trevligheter. Men just handlandet, att i all min fysiska prakt befinna mig på IKEA i Barkarby.

Utdrag ur konversationer jag hörde:

Barn: UUUÄÄÄÄÄÄHHHH..................UÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHH!
Flickvän: Och så måste jag ha en soffa, soffbord, matta till badrummet, kökssaker och....
Pojkvän till flickvän: Sviiiim *Dunk*
Stressad pappa med barn: A jag e ju på IKEA....ja inte fan vet jag...hm....hatar det här stället........
Jag: Står med pekfingertopparna i öronen och hummar.

Dessutom skar jag mig på papperspåsens kant på knogen. Darn diddelidoo vad det blödde! I alla fall överlevde vi alla denna trevliga familje utflykt och inga gräl utbröt. Jag kom hem och somnade utmattad och sov i två timmar. Sen följde jag med till ny-huset och tog med mig en massa kläder till mitt rum. Jag har två stora och otroligt bra garderober. Men. Det blev nästan fullt. Var ska jag hänga mina jeans? Jag har liksom råkat samla på mig en hel jävla del klänningar. Och skokartonger. Och väskor. Tänkte ha lite färgfördelning och annan sorts fördelning i ena garderoben med sju korggrejer, såhär:

1. Tjocka kläder.
2. Rosa kläder
3. Svarta kläder
4. Vita kläder.
5. Bh:ar.
6. Trosor.
7. Strumpor.

Sen insåg jag att jag måste ha en låda för övriga färger. Trosor och bh:ar får dela. Sen insåg jag att jag måste ha någonstans att lägga sovkläder. Tjocka kläder flyttade upp en våning, där det är en inte-korg-hylla. Men sen insåg jag att jag har runt sex väskor till som jag inte använder. Och typ lika många par skor. Var ska de ta vägen? Jag tror jag måste skippa sängen och klä rummet i garderober. Det sjukaste i allt är att jag tycker att jag har så fruktansvärt lite kläder. Men för att vara lite kläder tar de sannerligen en hel del plats. Och det ska INTE bli som i min nuvarande garderob, där sidoutrymmet är proppfullt med massa mobilkartonger, fina påsar jag velat spara, smutstvätt (!?), strumpor utan partner och allmäna papper och grejer. Dessutom har jag en miljon påsar och grejer i mitt rum nu. Var ska de vara? De kanske blir ledsna om jag slänger.

Jag får diagnosen schizofreni samt panikångest. Och det bara över min garderob. Jag är fortfarande lite osäker på hur jag ska koppla in TV:n nu när jag har bestämt möbleringen.

Ååå jag har så mycket probleeeem! Typ i stil med andra världskriget och världssvälten. Hur jag ska få in alla mina kläder i garderoben (10 jeans, använder ca 3 par. Bara för att).

Grammatiktenta? Uh....ska jag? Närdå? Vem är jag? Stockholms universitet, vad är det, pluggar jag där? Jaja jag ska plugga. Imorgon.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0