Men jösses

Om jag var domaren i matchen nu. Eller då. Eller en spelare, då skulle jag ha dödat han som kom in på planen. Jag är ingen fotbollsmänniska (bara när Sverige spelar), men vaaafaaan! Gör man så? Gör man såå va va va? Fula feta dansk (no offence mot alla danskar jag (inte) känner)!

Bytte till Thelma & Louise istället. Den har jag ju inte sett. Alls. Bara en miljardersmiljoner gånger. Suck. Men jag kan ju alltid byta till tvåan, där en fransk-amerikansk eller om det var en amerikansk-fransk actionfilm pågår. Eller gå och lägga mig och läsa Stieg Larssons senaste och sista roman. Eller bara gå och lägga mig. Men vad vet jag? Vad fan vet jag?

Jo jag vet att min syster för närvarande säkert är på väg till Monaco för att fira att Madeleine fyller 19 (hihi), och jag vet att jag kommer att vilja dö i nio timmar imorgon, jobbjobbjobb. Sen vet jag att jag inte vet hur jag ska ta mig ur det att Mehran ringer hela tiden och vill att jag hälsar på honom. Iiih vad vill han egentligen?! Jag tror jag vet, men jag kan säga att jag inte riktigt vill samma sak. O nej.

För övrigt vill jag klargöra vissa saker:
1. Det heter Erbjudande med E, inte ärbjudande. Samma sak gäller för Erfarenhet (som betonas: ErfarenHEt) och chEf. Lär.
2. Språk och stil är tråkig. Artikeln jag valde valde jag för att författaren till den har jag tidigare läst. That's all. Nuff said.
3. Jag kröner och dubbar och adlar mig själv härmed till den mest dumma och puckade människan i hela världen. Frågor? Nej juste, bra. Ingen får fråga för jag tänker aldrig säga. Aldrig and I mean it.

Isabel är så grinig för övrigt. Hon blev sur igår när vi var ute för att jag misstolkade det hon sa och gav henne pengar istället. Hahaha jag ber om ursäkt damen!!! Sen idag ringde hon och ville prata om min adliga dumhet men jag sa att jag inte ville prata om det, och då maler hon på om VARFÖR jag inte vill prata om det. Jag vill inte prata om det och jag vill inte prata om varför jag inte vill prata om det jag inte vill prata om. Väldigt meningsfullt. Fast jag tycker himlans väldans mycket om henne, och jag lovear att hon bjuder med mig att titta på film med sin pojkvän som hon inte sett på sex veckor som varit i Indien och Nepal och klättrat på Mount Everest, bara för att hon är så gullig. Sötma.

Men nu går jag och lägger mig, som jag sagt förut - tack gode gud att den här dagen är över. Tack. Imorgon känns allt bättre. Haha det kan jag ju få tro, men for the love of god, jag har alltid sån jävla otur. Föddes utan livets handbok.

Tata.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0