Luftkonditionering

Tänk om man hade det! Mitt rum är en bastu. And I mean it. Om jag skulle ha en termometer här inne skulle jag kunna sätta upp en bastuskylt på dörren och ta betalt för folk att bada här. Fast man får inte vara naken om man ska sitta på min säng. Man får inte vara naken överhuvudtaget. Det är ju skitäckligt.

Imorgon kommer i alla fall Fannyn hem. Jag har städat som en galning för det kommer typ 40 personer som ska inspektera, fast man kanske inte bryr sig när man är hemma hos någon? Jag gör det i alla fall, och tycker att det är lite halväckligt när det är lite halväckligt hos folk. Särskilt på toaletterna, så jag har städat min som en galning. Mamma fick städa sin. Hennes och Pers. De ska även gifta sig imorgon, i trädgården, romantiskt (skitromantiskt, jag hörde typ just hur de tjafsar som galningar)! Så det blir en kombinerad inflyttnings-, homecoming- och bröllopsfest (hur fan stavar man till bröllop? Två P:n? Ahh). Jag ska ha en av mina rosa klänningar (ja inte båda samtidigt uppenbarligen) och... äh who gives a rats ass?

Det är synd att det händer så mycket som jag inte kan skriva om. Att det händer mig så mycket. Om du var här skulle jag berätta...

Projekt Leta Häst fortsätter. Mora var det ju. Var ligger det? Jag har verkligen ingen aning. Uppåt, det vet jag. Men, typ långt eller? Öööö... Ett polskt sto. Hahaha. Nej men de är jättefina, men polackhäst. Polski! Jag saknar min Brölan Bu fortfarande. Jag vill egentligen inte ha någon annan häst, hon var ju den finaste. Ibland kan jag bli så arg på alla dåliga veterinärer, hur jävla svårt kan det vara att operera bort lite spatt bara? HUR? Dumma, dåliga veterinärer. Fast jag vet att de inte är dumma och dåliga. Men...ah. Uh.

Nu ligger jag i alla fall i sängen, och tänkte köra en rockstar och slänga ut min tv genom fönstret. JAG BLIR GALEN, hur jävla dålig kan en bild bli? Jag bara undrar, ska man behöva stå ut med epelepsi-tv? Bilden hoppar och jag får något konstigt flimmer framför ögonen. Somnar typ bara därför. Svim...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0