Sådär alltså

Och så blev klockan sju även denna dag. Sov som vanligt middag vid typ sex. Blev väckt av jordelivets lägsta varelser, flugan. Som satte sig på min arm och tyckte att det var lämpligt. Gick ner, tog ett glas vin, som inte var gott, och satte mig här. Blä.


Fannysen är och tittar på Emelies nya lägenhet i Bromma. Skulle föjlt med om jag inte var så jävla avundsjuk att jag typ hade rivit bort tapeten mitt i ögonhöjd. Skulle vara kul att hitta på något ikväll, men det är lite dött. Asna är på Gotland, Isabel i Båstad. Och Han är också på Gotland. Det är jobbigt att spela spel förresten. Jag avbokade en dejt "bara för att". Är inte det ganska knäppt? Jag som i vanliga fall inte alls spelar spel. Men det verkar som om han gör det, och då vill ju inte jag stå där med skägget i brevlådan, byxorna nerdragna. Har kommit underfund med att det är bättre att dumpa än att bli dumpad, är inte det ganska bra? Eller? Inte? Hepp...


Kvällen blev väl jättefin då. Vi ska förresten köpa en häst nu. Som heter Little Saga VM. Efter Little Q och någon till. Hon ska veterinärbesiktigas någon dag, typ på måndag? Eller den 30e? Känns sådär alltså att jag inte var med och tittade på den hästen mammut bestämde sig för. Men jag var bara för trött för att åka till Örebro. I alla fall, det är ett nioårigt skimmel(grå)sto, som gått 120 hoppning och nåt i dressyren, kommer inte ihåg. Well. Låter väl bra. Hon var hur söt som helst på bilderna jag sett. En söt häst måste man ju ha.


Annars är sommaren ganska seg. Inge Båstad pga jobb, inget Falsterbo pga oplanering. Riktigt segt. Och nu när vi köper Saga blir det inget åka omkring och titta på hästar. Segt.



Men jag stör mig lite på den här killen. Som jag träffat. Måste man spela spel? Kan man inte bara vara lite normal? Mamma vill att jag gifter mig med Fredrik, som jag jobbar med. Jag vet inte om jag håller med. Om hon nu gillar honom så mycket kan väl hon gifta sig med honom?


Nu ska jag äta glass och bli tjock.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0