Jobbade dog dödde

Ja så var det jobb imorgon då. Jag sörjer. Fast jag gillar ju mitt jobb, precis som det är. Ett extrajobb tills jag hittar något mer roande. Som nu, ska jag börja plugga igen. Uh. Har inte gjort det sen den 29 maj förra året. Kommer att bli kul igen. Registreringen är på torsdag, klockan ett. I hörsal 7. MEN VART? Hörsal 7 kan ligga precis var som helst. I vilket hus? A B C D huset, eller kanske på månen? Jag vill ha ett svar! Det är så jobbigt med universitet för de är så hemliga. Fast på något sätt listar man ändå ut hemligheten, men jag föredrar ärlighet och så.


Hehe jag höll på att krocka idag nästan. Sen ville jag krocka på riktigt för att mamma beter sig som om jag står och gungar med bilen utför en klippa. Alltså, möte med en jättestor lastbil som kommer i 240 km/h och lilla Fiestan som jag puttrar på med i 70. Om ens det, säkert 60. Vägen är så smal att knappt svampbilen kommer fram, så kommer den här lastbilen då ångandes. Jag bromsar, växlar ner och styr undan lite. Mamma skriker BROMSA BROMSA BROMSA! Precis så, tre gånger. Men jag hade ju redan gjort allting ungefär 5 sekunder tidigare. Då ville jag gasa på som fan och styra in i lastbilen istället. Men jag struntade i det och nöjde mig med att ge min mamma en lektion om hur man ger lektioner i körning. Man kan ju för fan inte vara helt hysterisk, eller hur? Jag kör bra. Faktiskt. Alla andra säger det.


Nu fortsatte min underbara kära mor att vara en obstinat tonåring så jag bestämde mig för att äta middag i min ensamhet istället. Det blir pasta rouge med parmesan och oliver. Istället för en supergod kycklingsallad. Men man måste hålla på sina principer. Jag måste flytta hemifrån.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0