Göra någonting

Då var ännu en dag i den (jävlaskitfan) gruvan avverkad. Jag har kol upp till öronen och när jag spärrar upp ögonen ser jag bara vitt/svart flimmer. Jag håller på att bli blind pga avsaknad av solljus. Det här företaget is killing me. Hepp.

Den italienska ponnyn och hans kompis (hingst?) från Sicilien bjöd med mig och min ystra syster ut ikväll. Jag tackade faktiskt ja (Up yours, Konsum!). Så nu sitter jag i kvällsolen och dricker Sicilianskt vin (sammanträffande) och har precis duschat. The Pony ska komma och hämta oss. Säger Fanny. Tur för oss. Otur för honom eftersom att vi bor vid världens ände, precis som Jack Sparrow. Pax för att vara snygga tjejen. Minus underbett. Plus supersmalheten. I alla fall skulle vi till F12 eller Cafét. Kom dit.... Jag är tjejen som står och tittar i kors pga övertrötthet, inte fylla. Säkert har jag på mig något helt mis-matchat eftersom att jag blivit färgblind av att ha på mig Oompaloomp-kläderna Coop tvingar oss att ha på oss. Säkrast att köra klänning.

Jag har inte varit på någon riktig dejt på hur jävla länge som helst. How sad is that? Har gått en hel sommar och jag har bara...ehh... Ja. I alla fall inte gått på en riktig dejt. Annars oklassifierbart.

Nu stora frågan: what to wear? Varför har inte Gucci, Versace, kanske typ Phat baby skickat någonting kul? Jag har i och för sig på  mig min älskade men ack så oanvända tubtop från Hurley på mig. Kanske kan vara något? Inte? Nä, jag vet. I USA, om jag hade velat röja som en tok och typ dansat på bardisken, då, då skulle jag ha haft på mig skinnbyxor, en topp som visar hela ryggen och ha svart ögonskugga. Det skulle ha varit något. På 90-talet. Skinnbyxor. Muha.

Nä, jag hade tänkt att sova en sväng, men nu måste jag fixa håret. Ack, detta liv.


Kommentarer
coffe

vafan, jag va också på F12 igår.. Undrar om man såg dig.
Bio? Som i en sån där dejt du pratar om..? blinddejt till och med. Det är något jag aldrig gjort förut, interesting

2007-08-09 @ 16:47:09
URL: http://christophers.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0