Nämen!

Nämen! Så trevligt. Efter mycket letande, eller snarare sparsamt sökande dök det upp igen. Namnet. Andy. Stockholms Fältrittklubb. Hihi jag är verkligen en stalker. En galning utan hämningar. Haaha nej jag tycker bara att det är lite kul. Det var ett tag sen jag såg honom. Falsterbo senast tror jag. Eller nej nu ljög jag, jag såg ju honom på Cafét för ett par veckor sen. Han var med Jonte (still största idioten) och nån till. Lilla Aaandy.

I helgen förresten så gjorde jag precis det jag kände för. Och det blev till att titta på Idol med Fanny på fredagen och på lördagen så åkte jag hem till Emelie och lagade middag till oss, sen väntade utgång. Vi fixade oss, och jag drack en hel massa vin. Sen... såg vi på varann och typ dog. Ingen ville ut egentligen. Snacka om spel för galleriet. Vi struntade i att gå ut, istället gick vi och hyrde en film där jag fick världens hicka för allt vin jag hade druckit. Ganska pinsamt. Vi båda var partyklädda- och sminkade. Hot.

Haha en kul kommentar: Alla som är något var där - Maria S Edström om Milles födelsedagsfirande på Mera. Ehh jag var bjuden men jag är väl inte något? Eller ska jag känna mig sjukt hedrad över att jag faktiskt är något som blev bjuden? Dont think so. Inget ont!!! Men löjligt att skriva så...
En annan sak hon skriver är att hon är så trött på alla 18-19åringar på alla uteställen. Då hade någon vänligt nog kommenterat det inlägget och frågat om inte hon faktiskt var en av alla de 18-19 åringarna? Eller om hon rentav kanske var lite bättre än de? Haha kul tycker jag.

Nä nu ska jag gå och jobba lite.
Ciao



Kommentarer
jonmakaron

nämen sofia! du lever! allt är riktigt fint med mig, lever livet jag älskar o älskar livet jag lever. Lite tight om tid bara, men vad gör man. antingen för lite tid eller inget o göra.
Hur är det med dig? besitos

2006-10-10 @ 20:16:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0