Shoppingspree

Jag är inte så mycket för second hand. Enligt mig heter det inte second hand, inte ens vintage, det heter BEGAGNAT och jag kan inte komma på något som jag tycker är sluskigare.
Tills nu.
Jag har varit i småland, i Gamleby hos min kära mors fästmans familj. För övrigt hade de världens gulligaste hund som hette Ville. Jag kallade honom för Willy Wonka för han passade att heta det egentligen. Han är en tjock och glad labrador, och det var inte därför jag valde att kalla honom Willy. Varför vet jag inte. Men i alla fall. De har världens minsta och gulligaste torg, där det låg en pizzeria (jordens godaste pizzor, jag lovar), ett konstgalleri, en konstaffär, en restaurang till och en second hand affär. Vi gick in där utan några förhoppningar och jag kom ut med två par skor, en scarf, en klänning och en helt underbar pälsmössa. Fast det är inte så mycket en pälsmössa utan mer som en basker. Men basker låter så jävla fult så jag säger pälsmössa. Men den är i vit/grå päls med ett svart sidenband i kanten med en rosett på. Helt underbart. Allt fick jag för 160 kronor. Ganska bra tycker jag. Tralala.


Kommentarer
Angelicas Closet

Jag tycker inte alls om kläder som är vintage, har aldrig handlat det och kommer nog aldrig att göra det heller.

Men acessoarer går bra för min del, har fyndat snygga skärp, pumps, stövlar och även en pälsmössa.

2006-11-26 @ 18:21:04
URL: http://angelicca.blogg.se
Sofia

Ja jag håller med! Men jag har också varit lite skeptisk till skor, med tanke på att någon annan gått i dem och - iih - svettats! Men det var inte så farligt faktiskt!:)

2006-11-26 @ 22:06:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0